Eu zic ca ep 15 e cel mkai tare, replicile cum ar fi :
Barman, hai cu mama ta! sau Te despica Ba cap de pluta.etc
sunt foarte misto fata de altele, i-a corupt pe adolescenti, mai ales pe la scoala cand se intalneau baietii si ziceau : ba, hai cu mama ta
Foarte funny si super
Kidnapare e episodul meu preferat. daca nu ma crezi ( adica crezi ca zic ca e episodul meu pref doar asa ca sa fie ca al tau si poate sa imi dai fundita), poti sa te uiti si la raspunsurile mele, ca am mai zis la o intrebare ca kidnapare e episodul meu preferat.
Mie mi-a placut ala cu dildau, ala cu "eu-mi bag p*** in ia gaura din acoperis, si ala cu awp!
Cu sigurantsa a fost kidnapare...e suuuper episodul acela. mie mi-a mai placut Vocatie, iubesc papagalu' alla si Paralele sau Prieten, Defect si Vin... Iubesc episodul cu Psihic. Oricum e un serial foarte tare si are mult succes!
1.Kidnapare : mainile pe **** toti suntem bruiati nu scapati sapunul nu va aplecati partyyyyyyyyyy.
2. Vocatie : ca e soare ca-i furtuna ca ma fulgera la pruna imi duc drumul nencetat m-a facut mama pirat...
)))
Kidnapare estee preferatull meu. Este un episod...Nu am cuvinteee! Nu poti sa te uiti fara sa razi "in hohote". E un episood reusitt.[Replici preferate:-F.O.C.A:Nu sari in raza! Mo:Bine foca, is pe fazaa!-raza soareluiii Bye` :*
pf toate.ii ador:X:X
si ala cu dietatietoru e super:X si mazga e tare:X
deci toate au ceva fain:X:X
Si mie tot Kidnapare mi.a placut cel mai mult! :X
Barmaaan. Hai cu mata! Bumtzi Bumtzi Bumtzi!
anonim_4396 întreabă: