Buna! dupa parerea mea...eu cred ca cele mai horror filme sunt:"Casa de ceara'' si "Tarata in iad''...
Am vizualizat destule filme horror.the ring e cel mai horror.the ring 1 the ring 2.astept the ring3.saw e frumos dar nu foarte horror.the grudge mai e horror.silent hill. daca vrei sa vorbim pe tema asta add danutz_132000
Daca chiar vrei sa te sperii uitate la mirrors si mirrors 2. sunt foarte tari.mai mult imi place mirrors 2 care are legatura cu mirrors.doar unpic..nu stiu daca ai intelesc. oricum acutea sunt filmele pe care ti le pot recomanda
Un film care chiar m-a speriat, poate chiar singurul, a fost Mirrors. Intreaga poveste este destul de interesanta, pe mine m-a pus putin pe ganduri. Depinde ce fel de filme horror iti plac, cu zombi si alti monstrii, cu masacru sau cu parti care tin de psihologie.
Pai cred sa seria" Chucky" si "Saw" sunt cele mai tari daar daca lea-ai vazut mai poti incerca Deathly Silence
In opinia mea, care sunt un mare amator de filme horror, ramane Exorcist, cel facut in anii `70, nu cred ca am vazut un horror mai HORROR decat ala
Ayumha întreabă: