O... Deci sa inteleg ca tie ti se par placute desenele de pe minimax!
Atunci, uite-te in continuare la ele si nu mai raspunde la intrebari despre anime-uri, pentru ca o parte din utilizatorii TPU se uita la la ele! Si cu raspunsurile astea nu faci decat sa te faci de ras in fata celor carora le plac animeurile!
Avatar Legenda despre and este despre problemele unui copil despre cum ajunge el un avatar si prin cite nastrusni da el. Este drama, romantica si actiune
Toatre anime`urile sunt niste tampenii. Mai bine va uitati pe minimax daca n`aveti alta treaba.
Nu am vazut chiar atat de multe anime-uri ca sa stiu care e cel mai bun!
Dar dupa mine,dintre toate ce am vazut eu,cele mai bune sunt Naruto(si evident naruto shippuden,din episoadele pe care le-am vazut din seria aia)sunt foarte bune si ca sa fiu sincera am si plans la Naruto,ceea ce nu credeam ca voi face!
Si mi-a mai placut foarte mult si Death Note[si daca te vei uita(daca nu ai facut-o deja)iti recomand si filmele Death Note, cele cu actori reali]
Si mie mi-a placut si Another, dar daca nu iti place sangele si chestii din astea, nu ti-l recomand!
Deci, da raman la Death Note si Naruto!
Sper ca te-am ajutat!
Am vazut mai toate anime0urile care exista la momentul asta, SI bineinteles ca am vazut naruto si inca ma uit in fiecare joi la ora 2 cand apare ep noi
Uitati aici lista cu toate anime-urile existente :))
http://www.animefreak.tv/book
Si uitati lista cu top 25 anime-uri ever
http://www.animefreak.tv/watch/popular-animes
Naruto, Bleach si onepiece sunt in ffrunte :))
Oh da, si Clannad, sezonul 1, si sezonul 2: Clannad After Story
Fata sau baiatu Fiecare are placerile lui Daca nu iti plac anime-urile nu te uita si gata! Daca tot nu iti plac, de ce te-ai chinuit sa scrii vreo 15 cuvinte?
Sincera sa fiu, nu imi place Bleach!
Dar multumesc pentru acel site cu anime-uri, eu ma uitam pe animekage.ro
Decat sa ma uit la comentariile tale(la intrebarea asta), mai bine ma uit pe minimax!
Urat scandal sa incat aici Lasati, sa incheiem topicul si sa alegem un rasp castigator
Multumesc mult pentru fundita!^^
Sincera sa fiu nu ma asteptam sa primesc funda pentru raspunsul asta!
Heh , Hei am vazut ca asculti acelasi stil de muzica like my Pop-Rap japonez x
De fapt eu ascult j-rock!
Dar mai ascult si j-pop!
Dar am vazut ca tu asculti de la anime-uri mult!
Heh asa-i , Eu faceam referinta la melodiile cu formatia BTS
MicheleMorgan întreabă:
PopStefania întreabă: