| Amali23a a întrebat:

Care din filmele harry potter vi se pare cel mai reusit?

10 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Goblet of fire.
Mi se pare cel mai dark, cel mai funny, cu cele mai mișto cadre, cu cea mai bună muzică.
Pe un 1, 5 vine repede ultimul film pentru plot twistul genial de la sfârșit. Heart breaking, dar genial. Always.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru J0B0MAT):

In carte, efectiv, am fost socat de momentul ala! A fost asa brusc!

| J0B0MAT a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Eu am avut un feeling că ceva nu e ok, erau hint-uri că nu e totul cum pare. Dar a fost surprinzător și frumos. Cred că e unul dintre cele mai bine gândite parcursuri ale unui personaj, misterios, trist și curajos.

| Brizbriz a răspuns:

Evident, EVIDENT primul, descopera lumea aia, sunt copii, etc.

al doilea, povestea nu a fost prea grozava, si putin cam prea tensionat pentru un film de copii, chiar daca inca nu a fost cu adevarat dark
insa incepand cu al 3lea a inceput sa nu mai fie film pentru copii, a inceput sa fie tot mai dark... unora le place jazz-ul, altora filmele de groaza, si mie imi plac filmele de groaza, dar NU cand ma astept sa vad un film cu o poveste pentru copii

in plus, ce e cu adevarat de rahat la ultimile filme, e ca nu mai erau copii DELOC, adica aratau ca dracu' de adulti, dar cica, ca totusi inca erau copchii

iar la sfarsit, ce mi s-a parut chiar de rahat e ca fata la care te-ai uitat cu multa placere toata seria (arata bine, RAU Hermione, nu?hee hee ) la sfarsit ajunge cu bufonul seriei, nu cu personajul principal, cum ar trebui si cum TE-AI ASTEPTAT TOATA SERIA... sincer, se ridica un cuvant *ABSOLUT EVIDENT*

SYKTIR angry

mai mult chiar IMBECILA care a scris cartea, a facut-o si mai de oaie in carte si l-a omorat pe Potter... cumva syktir nu mai e indeajuns, DELOC angryangryangryangryangry

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru Brizbriz):

Cand naiba l-a omorat pe Harry in carte? Nu a murit cu adevarat!

| Brizbriz a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

NUSH, nu am citit cartea, si dupa cum vezi, putini au citit-o (raspunsul meu a fost pe 19 februarie, nimeni nu m-a contrazis pana la tine) dar am auzit chestii, iar la cum s-a terminat filmul, m-a calcat pe nervi rau de tot si am considerat adevarat

insa ce inseamna "Nu a murit cu adevarat"?!?
alt plan of existentei, sau alt BULLSHEET d'asta ca sa nu mai fie uman sau alta scuza IMBECILA ca sa nu dea sfarsitul pe care il asteptam toti: el si Hermione?!?
adica o scuza "ceva mai serioasa" ca ea sa ajunga cu bufonul seriei?!? (ca in film NU AU NICI O SCUZA, OARECARE)

| haileewatson a răspuns:

Fiecare e special nu as putea sa aleg

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Al patrulea si ultimele 2, iar cand vine vorba de carti, cartea a patra si a saptea!(acelasi lucru, dar trebuia sa mentionez pentru ca s-au facut 2 filme dupa ultima carte!

| Trixt3r a răspuns:

Azkaban, a fost mai dark, mai pe gustul meu.

https://www.imdb.com/title/tt0304141/?ref_=nv_sr_srsg_0

| MustarIute a răspuns:

2

Întrebări similare