| Morenna10 a întrebat:

Care dintre serialele: Supernatural, Vampire Diaries, Doctor Who si Charmed va place cel mai mult?(pentru cei care le cunosc)big grin

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
| FizzyIzzy a răspuns:

Vampire Diaries

| Anonim203 a răspuns:

Vampire diaries:X cel mai superb dintre toate serialele:X

| Piticutsss a răspuns:

"The Vampire Diaries"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place cel mai mult Vampire Diaries. Ti-l recomand e foarte frumos si te tine intotdeuna cu sufletul la gura. Eu zic sa te apuci de el. :* Si sa stii ca si Charmed este frumos este pe locul 2 pentru mine dupa Vampire Diaries.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu filmul VD, dar am citit seria Jurnalele Vampirilor si este incredibila, azi am terminat de recitit si ultima carte si mi'au dat lacrimile, mai am sa imi iau a 4 a carte si am terminat si cu asta.

| thefirstangel a răspuns:

The vampire diaries.tie?

| Morenna10 explică:

Am vazut deja Vampire Diariesbig grin astept sezonul urmator...De la doctor who nu am vazut inca toate sezoanelebig grin in rest...o daawinking

| Robert5678 a răspuns:

Pai ce sa zic,Supernatural are o poveste destul de interesanta incat sa te tina cu ochii pe ecran,dar na, ceea ce nu imi place la el sunt ideile acelea foarte de Hollywood, legate de asa zisele"Creaturi Supranaturale" care sunt cu mult deplasate de ceea ce exista si in realitate.

| Tasya05 a răspuns:

The Vampires Diaries :X:X:X

| Kissmeshean a răspuns:

Vampire Diaries

| lenalle a răspuns:

Doctor who~~~lol~~dar n-am mai vazut de la sezonul6 ~~adic nici sezonul6nu l-am vazut. insa am vazut tot pana la sfarsitul sezonului5^^

| Darkthrone a răspuns:

Supernatural e cel mai tare!

| ✿puffa✿ a răspuns:

Charmed si TVD