| Stefy2404 a întrebat:

Care dintre The vampire diaries si Twilight credeti ca este mai bun? (stiu ca nu se prea pot compara deoarece unul este serial si celalalt e serial dar ma refer la poveste - care poveste vi se pare mai interesanta?)

5 răspunsuri:
| nicoletalavinia14 a răspuns:

(stiu ca nu se prea pot compara deoarece unul este serial si celalalt e serial
poate vrei a spui serial si film.
TVD imi place mai mult. Povestea e mai...diferita.In special ca Elena s-a manifestat altfel cand a aflat ca Stefan e vampir.

| SoSad a răspuns:

Am citit doar cărţile The vampires diaries, şi după părerea mea, TDV e mult mai bun decat Twilight.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

THE TWILIGHT SAGA desigur laughing The Vampire Diaries (serialul) nici nu se tine de carte! In carte de ex: Elena e blonda, cu ochii albastri! Seamana foarte mult cu Twilight! Mie personl mi se pare doar o copie de pe Twilight, la care sa te uiti cand te plictisestiwinking

| carmeen06 a răspuns:

@KilllMeee cartile tvd au aparut in 1992 iar twilight in 2004 cred sau 2006 deci nu prea are cum ca tvd sa fie o copie dupa twilight. si ea s-a referit la poveste nu la parul elenei

| Linaa a răspuns:

Sigur ca Twilight este cel mai superr...imi place fiind ca Bella este curajoasa nu ii este frica de Edward.dar Elena ii e frica ...eu zic ca ma interesant este Twilight >The vampire diaries