| Ovidyu54 a întrebat:

Care e cel mai amuzant banc cu chuck norris pe care-l stiti? (doar unul singur, cel mai amuzant pe care il stiti )

Răspuns Câştigător
| undercover01 a răspuns:

Nu mai radeti de Chuck Norris, e doar un simplu om. Daca bancurile cu Chuck Norris erau adevarate, acum era in spatele meu si ma dadea cu capul de tastaturaaaglhrghurgjtug^%$##$99uyhujhuyjhukuyrtfgrtgrttgrtrtgrtdfsv zcz

15 răspunsuri:
| ASimpleUser a răspuns:

Eu iti spun 2 fffffff faine : Chuck Norris a construit spitalul in care l-au nascut parintii sai...Chuck Norris joaca ruleta ruseasca cu pistolul plin. Si castiga mereu.

| xCatastrophe a răspuns:

Chuck Noris a inventat apa rolling on the floor!

| NemNUZ a răspuns:

Chuck Norris da tepe mai ceva ca Vlad Tepes rolling on the floor

| OwlEyes a răspuns:

Chuck Norris a muscat din marul de la Apple.

| TheKillerOfKillers a răspuns:

Adresa de yahoo a lui Chuck Norris: yahoo@chucknorris.com

| adrew a răspuns:

Poate pare straniu, dar eu am ramas socat cind am aflat ca chuck noris e inca viu big grin

| xForSmile a răspuns:

Cel mai tare banc auzit de mine cu chuck norris e : De ce in calendarul lui Chuck Norris se trece direct de la 31 martie la 2 aprilie?
Nimeni nu il pacaleste de Chuck Norris! laughinglaughing)laughing)laughing

| BogdySS a răspuns:

Chuck Norris a fost deja pe Marte. De aceea nu exista viata acolo!

| Pavel5479 a răspuns:

Oh c'mon guys. Chuck Norris is just a dumb actor. If he were some sort of superbeing, he'd come to my house and smash my face into my keyboa4egwsdvc8 ohuiblj4g evda zcg 9ob, jlmevda z

| AriaPink a răspuns:

Stiti ce de Chuck Norris doarme cu lumina aprinsa? Nu fiindca lui ii este frica de intuneric, ci intunericului ii este frica de el!laughing

| FrancezuRO a răspuns:

Eu stiu unu si tare laughing! am vazut intr-o zi o poza cu chuk norris in care era atarnat de o stanca destul de mare si care scria intr-o parte "nu chuck norris se tine de stanca, stanca se tine de el" rolling on the floor)! rolling on the floor) ma bufhnit rasul crede-ma big grin! mi-e unu asta mi s-a parut ce-a mai amuzanta happy acum nu stiu care este simtul tau al umorului ^^!

| xBlackRoseX a răspuns:

Chuck Norris a reusit sa numere pana la infinit. De doua ori!

| EuAlex10 a răspuns:

Chuck Norris a reusit odata sa inece un peste!

| unknown77 a răspuns:

Uite o lista cu bancuri despre Chuck Norris aici : http://www.ironia.ro/bancuri-chuck-norris

Întrebări similare