In primul rand filmele cu hemoglobina in abundenta si capete care se rostogolesc la vale nu merita titlul de horror.Eu sunt un cinefil inrait, merg in fiecare saptamana la cinematograf si am o cultura destul de dezvoltata in domeniu asa ca te pot ajuta. Eu de obicei caut intr-un film o poveste mind blowing, o atmosfera apasatoare ce iti induce o stare pe care nu o vei uita prea usor si de asemenea impunerea a diverse probleme existentiale. Filmele care au reusit sa ma impresioneze la capitolul asta sunt fara doar si poate : Shutter Island (thriller psihologic genial, o capodopera in regia lui Martin Scorseze), The Ring, The Grudge, Alien (putin depasit spun unii, tot ramane printre cele mai bune filme horror facute vreodata) si Case 39. O poveste interesanta insa atmosfera face acest film. Iti recomand sa mai vezi si The Unborn, Shutter, Cernobyl Diaries. Vizionare placuta.
Sunt total uimit ca nimeni nu a mentinat de "project blair witch" asta este unul dintre cele mai bune filme! daca nu chiar cel mai bun film, si corespunde cerintelor tale!