Game of Thrones. Sunt multe alte seriale bune, dar n-am vazut nici unul ca el, sa nu ma plictiseasca nici un episod, sa ma treaca prin toate starile . N-are ce sa nu-ti placa, doar sa fii hater sau sa urasti fictiunea.
Game of Thrones chiar este cel mai bun serial la momentul actual. Depinde de gusturi. Daca nu iti plac temele istorice, medievale, luptele, violenta si te deranjeaza scenele deocheate s-ar putea sa nu iti placa.
Alte seriale foarte bune ar fi Clanul Soprano, Breaking Bad, Rick si Morty, Sherlock, Black Mirror (favoritul meu), Westworld, Stanger Things
Cel mai bun dupa parerea mea este Prison Break.
Iar cel mai bun care inca ruleaza este, dupa parerea mea, The Blacklist.
Buna. Pot spune ca m-am uitat la multe seriale, ti le pot enumera: The Blacklist, Lie to me, Riverdale, Breaking Bad, TVD, 13 Reasons Why, ....etc. Momentan ma uit la The Originals. Nu ti l recomand pentru ca nu stiu ce gen de seriale iti plac. Dar dacă iti plac genul de seriale cu crime, sange, impuscaturi, drama.....iti recomand The Blacklist care are la baza si o teorie, serialul te pune pe gânduri de la primul episod. Serialul nu este terminat, de asemenea si Breaking Bad, este foarte bun.