Exista acele filme BUNE pe care le vezi o singura data si iti raman la suflet, fara sa fie nevoie sa le revezi.
Mai exista acele filme pe care le poti vedea si de 100 de ori fara sa te plictisesti de ele, chiar daca le stii pe de rost. Unul dintre acestea din urma, pentru mine, este Sunetul Muzicii.
Cu mâna pe inimă îți spun că aceste filme sunt cele mai frumoase filme pe care le-am văzut eu vreodată: „Friends with Benefits", „Just friends", „Now is good", „The first time", „The last song", „LOL", „Keith", „10 Thing i hate about you", „If only", „A walk to remember", „Remember me", „Tres metros sobre el cielo".
Ah da, sunt genul romance!
Sincera a fiu, eu consider ca filmele bune, care pur si simplu te farmeca, sunt cele care nu te fac sa nu simti nevoia a le revedea foarte curand. Cele care te fac sa astepti macar 2 ani pentru fi in stare sa il revezi. parerea mea
Nu pot alege doar un film preferat, dar unul dintre ele este cu siguranta Requiem for a dream.
Este un film Animat si se numeste Nemo! Dar este si un serial si se numeste Braking Bad
Mai demult imi placea enorm Conviction. L-am vazut de cel putin 10 ori si niciodata nu m-am plictisit uitandu-ma la el. Acum, insa, n-as mai putea vedea de mai multe ori acelasi film, oricat de bun ar fi.
V for Vendetta
American Beauty
Stoker
The Legend of 1900
Nu le-am vazut pana la capat dar am vazut un pic si mau fermecat "Minte-ma frumos" si "S-a furat mireasa.
cel mai frumos film pe care l-am vazut si m-am uitat de foarte multe ori este home alone 2
3 m sobre el cielo si un film mai vechi pe care l-am vazut de vreo 10 ori " Laguna albastra "
Home Alone 1, 2, 3, 4 iti recomand.Am ras mult la aceste filme si abia astept sa fie iar la TV
Home alone (1 2 3 4) sau Ala micu' sau o telenovela Triumful Dragostei. Minte-ma frumos sau Easy A. fundita?
Sergiu_1459 întreabă: