Pai e plictisitor daca te uiti doar la trailer sau in timpul zile (nu seara), oricum marog criticii din America l-au caracterizat un film superb si a castigat nenumarate premii, dar marog tu poate nu l-ai iteles si din cauza asta zici ca e prost (de aici rezulta ca nu filmul e cretin ci.), mda si inca tu contrazici milioane de oamenii care au dat like pe you tube bafta
Fără supărare, cred că trebuie să ai o problemă mintală să te sperii la așa ceva. Parcă m-aș uita la emisiunea aia ieftină de pe Discovery pare-mi-se cu case bântuite, dar până și ăia e mai bună. Am văzut un singur film Paranormal Activity, nu mai știu care; oricum, exact aceleași scene la nesfârșit cu mici modificări, ba se mișcă o lampă, ba se aude ceva; asta pe parcursul a două ore. Ce puteam să înțeleg din film? Scuze că nu sunt intelectuală ca tine și nu înțeleg semnificația profundă din spatele Paranormal Activity. Pot să spun că e cel mai de rahat film pe care l-am văzut.
Și Justin Bieber a fost "criticat" de americani și a câștigat nenumărate premii, înseamnă că e un cântăreț bun?
Nu contează câte milioane de oameni contrazic, atâta timp cât sunt proști. Cui îi place Paranormal Activity nu cred că a văzut prea multe filme.
LovelyGirl4u întreabă:
Alex10092003 întreabă: