NARUTO si NARUTO SHIPPUDEN(preferat) aceste 2 animeuri sunt cele mai reusite care le-am vazut in viata mea apoi...Bleach,One Piece,Nana, Dragon Ball Z si mai sunt cateva de care creierashul meu nu vrea in momentul de fata sa isi aduca aminte (Iti recomand cu incredere sa urmaresti Naruto Shippuden, it's the best)
Cu siguranta naruto si naruto shippuden, pur si simplu nu ma mai satur de ele le ador.
Cateva din cele mai bune pe care le-am vazut sunt Fairy Tail, Ergo Proxy, Code Geass. E cam greu sa aleg unul pentru ca http://myanimelist.net/animelist/irbis
Naruto (NARUTO - ナルト -? romanizat NARUTO în Japonia) este o serie manga japoneză scrisă și ilustrată de Masashi Kishimoto, având și o adaptare anime. Personajul principal, Naruto Uzumaki, este un ninja adolescent, imprevizibil și hiperactiv, care este într-o constantă căutare de cunoaștere, visând să devină Hokage, un ninja recunoscut ca cel mai puternic dintre toți și liderul satului.[1][2]
Seria manga a fost prima dată publicată de Shueisha în cel de-al 43 număr al revistei Japan's Shonen Jump. Volumul 36, al seriei manga, a fost vândut în 71 de milioane de copii în Japonia. Viz Media a publicat o versiune tradusă în revista American Shonen Jump. Naruto a devenit cel mai bine vândut manga a celor de la Viz. Până acum, primele 14 volume sunt valabile. În ordine pentru a fi în același pas cu anime-ul, Viz a lansat volumele 16-27 în perioada septembrie-decembrie 2007.
Prima serie animată din cele două serii anunțate, produs de Studio Pierrot și Aniplex, a avut premiera în Japonia pe TV Tokyo Network și pe postul satelit Animax pe data de 3 octombrie 2002, și se află și la această oră în cadrul programului TV. Naruto a debutat în Statele Unite în cadrul programului Toonami al Cartoon Network, la data de 10 septembrie 2005, iar în Canada pe YTV's Bionix pe data de 16 septembrie 2005. Naruto a început să fie vizionat în Regatul Unit pe programul Jetix pe data de 22 iulie 2006. A început de asemenea să fie difuzat pe Toasted TV pe data de 12 ianuarie 2007, în Australia, deși putea fi vizionat pe Cartoon Network în 2006. Prima serie a durat 9 sezoane, pe când Naruto: Shippūden și-a început primul sezon pe data de 15 februarie 2007.
Desigur ca Fairy Tail (super amuzant si in acelasi timp si aventura) til recomand daca nu cumva il stii deja. Ar mai fi si: Beelzebup, Bleach si OnePiece...mai sunt multe dar nu mai stau sa le insir dar acestea sunt preferatele mele!
anonim_4396 întreabă: