Sincer sa fiu nici eu nu stiu care sa aleg dintre ei.Amandoi au monstri foarte puternici in ei si ma impresioneaza acest lucru.Ei au povesti la fel pentru ca amandoi au demoni in ei.Dar totusi las alege pe naruto pentru ca pe el il cunosc mai mult si lupta mai bine.Dar si gaara ar fi bun dar naruto e si mai bun. Funda?
Sunt un mare... adica MAAAAARE fan Naruto! am urmarit pana la episodu 122 seriile Naruto, pentru ca stiam deja ce o sa se intample si nu am ratat niciodata vreun episod din seriile Shippuuden, deci tin pasul cu fiecare episod. Si, personal il prefer pe Naruto, pentru ca daca nu pun la socoteala niste personaje din Akatsuki, ma mai regasesc pe mine in Shikamaru, dar mult mai mult in Naruto. Ma bucur ca mai sunt pe aici si fani Naruto
Eu sunt mareeeeeee fan Naruto! sincer dar sincer imi place de naruto povestea lui e ca in razboiul meu cu pietre! de si naruto are un demonimi place de el
Ai mare dreptate ca sunt 2 persoane defierite dar tratate la fel.
Naruto si Gaara sunt aproape cei mai puternici din Naruto pentru ca aman doi au cate un demon in iei
LawlietL886 întreabă:
LisaJulie întreabă: