Radio, Hachkio- a dog story, The 5th quarter, The blind side, The notebook, A walk to remember, acestea sunt favoritele mele, filme care nu pierd nicio ocazie in a le revedea pentru a mia oara!
Pai nu imi plac filmele de dragoste. Mai mult horro si actiune. Dar la alea horror ma cam plictisesc. Si imi plac mult masinile . Deci - Fast and Furious :X. iti dau si cateva motive : 1. Iubesc actorii (mai ales pe Vin Diesel si Paul Walker ) 2. Sunt masini misto . 3. E actiune de actiune 4. Nu e plictisitor 5. E foarte "WoW" adica uimitor... mai sunt motive da nu am timp )
Donnie Darko, Shutter Island, Oldboy.Astea ar alcatui top 3.
Ori iti plac toate trei, ori nu-ti place niciunul.Toate sunt cam greu de digerat, dar pana la urma merita.
Filmul meu preferat este The Lovely Bones. Ti-l recomant fiindca este foarte interesant si te tine in suspans in fiecare secunda. In acest film este vorba de o fata pe nume Susie Salmon (Saoirse Ronan) care este ucisa de vecinul ei.Parintii incearca sa il gaseasca pe adevaratul criminal dar din pacate nu-l gasesc iar Susie ramane prinsa intre cele 2 lumi.