Seriale : Pariu cu viata
Filme: Titanic, Avatar, 2012, Harry Potter [ toate partile :d ], Twilight, Exorcismul lui Emilly Rose, The Smurfs. lista poate continuaa
American Pie 1, 2, 3,4,5,6,7,8 si din aprilie anul viitor American
Pie Reunion...
Toate partile din Twilight ele sunt: { Twilight, New Moon, Eclipse si Breaking Dawn } :X
Un film care mi-a placut in mod deosebit a fost Inchisoare ingerilor(The Shawshank Redempion) Un film care merita toata atentia, uita-te la el si dupa aia o sa te hotarasti cu funda
Avatar spune povestea unui veteran de razboi pe nume Jake, care este trimis intr- o colonie umana pe o planeta indepartata numita Pandora. Scopul acestei baze este de a extrage si de a folosi cat mai multe dintre resursele minerale foarte numeroase ale planetei. Dupa o serie de evenimente ce-i arata cu adevarat cine e de partea dreptatii, Jake ajunge sa se lupte alaturi de rasa bastinasilor Na'vi chiar impotriva oamenilor. Oamenii au creat o tehnologie cu care ei pot sa posede corpurile bastinasilor, preluand astfel controlul acestora, folosindu-le drept avatare.
Ti.l recomand!
Filmul preferat e Twilight (twilight; new moon; eclipse, breaking dawn) si serial nu prea am preferat.
Filmul meu preferat e The lord of the ring si ca serial imi place mult Two and a half man.
Ma puteti ajuta raspunzand la o intrebare? (http://www.TPU.ro/......refer-la/)
Forever strong(f frumos si emotionant), Harry potter, Lord of the rings, The others, Interviu cu un vampir/ Supernatural, The Vampire diaries
LisaJulie întreabă: