E o intrebare grea, foarte grea pentru ca daca esti cinefil sunt multe filme foarte frumoase si bune, dar personal imi place mult filmul Kingdom of Heaven (Regatul Cerului) de Ridley Scott.
E foarte greu sa aleg, sunt vreo 300 care mi-au placut foarte mult, nu stiu sa iti spun primul care imi vine prin cap poate: Stand by Me (1986). Dar al tau care este?
Nu aș zice neapărat că e filmul meu preferat, dar e filmul care m-a influențat cel mai tare la momentul la care l-am văzut. Este vorba despre The Fountain, un film relativ obscur dar care m-a lăsat holbandu-ma 30 de minute in gol la un colt de tavan. Are o coloană sonoră absolut superbă compusa de Clint Mansell.
Poate acum nu m-ar impresiona atât de tare, dar nu e fără rost vorba "toate la timpul lor". La vârsta la care l-am vizionat eu, adică pe vremea când eram adolescent a fost o experiență care m-a marcat.
Cum poti sa alegi doar un film? Sunt multe filme care mi-au placut, nu pot sa aleg doar unul.
Din 600 + seriale si filme vazute castigatorul e clar unul copilaresc chinezesc meteor garden.
anonim_4396 întreabă: