Le am/avut pe ambele. Netflix are o gama ceva mai variata de filme si seriale insa sunt in mare filme si seriale de duzina... proaste, facute cu buget mic si interpretare mediocra exceptand cateva filme bune. Netflix e mai bine si frumos organizat, are o optiune geniala la seriale ca sa treci de partea de reluare a evenimentelor si intr-o, are optiunea de dublare a unor filme si seriale in mai multe limbi, atentie DUBLARE nu SUBTITRARE.
HBO in schimb mi se pare ca are mai multe filme si seriale bune, de calitate, are chiar si categorii cu filme din top imdb, insa e destul de restrans continutul.
Ambele au si optiunea de aplicatie deci poti urmari si pe telefon ceea ce e misto. Ce nu stiu la HBO e daca poti descarca filme si seriale in telefon ca sa le poti urmari offline, Netflix are.
LA hBO platesti cam 3-4 dolari si ai hd si acces pe 2 dispozitive simultan, pentru optiunea asta la Netflix platesti vreo 9-10.
PArerea mea e sa le incerci pe ambele cate o luna sau mai mult si te decizi tu pe parcurs la care ramai, eu asa am facut. sau le tot poti schimba intre ele, cand activezi o luna Netflix, cand hbo.
Pe HBO GO singurul serial fain e Game of Thrones, mai sunt Hackerville şi încă 2-3 cât de cât. acceptabile
Pe Netflix sunt o mulţime de seriale faine, Frontier, La casa de papel, Narcos, Narcos : Mexico, Riverdale.
Mutu_Cristina_1997 întreabă: