anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e mai buna, anna torv(Olivia din fringe :X ) sau anna paquin(sookie din True Blood :X ) >:?

Funda pentru cel mai intelectual raspuns

Răspuns Câştigător
| Scândură a răspuns:

Buna! Eu sunt fana a serialului True Blooad, asa ca am sa o aleg pe Anna Paquin, insa nu numai din acest motiv!
Trebuie sa recunoastem ca in rolul lui Sookie este incredibila, ai vazut ca nu e cine stie ce bomba sexy, e scunda, are strungareata, nu are cine stie ce forme, insa are un sex-appeal imens(cred ca vampirii din serial sunt de acord) si un accent sexy. Joaca foarte bine, ai mai vazut o tipa care sa se lupta asa de bine contra vampirilor(singura chiar in unele episoade?) atat de neinfricata si sincera? Pe mine m-a uimit ca dupa ce i-a murit bunica, ea s-a pus sa-i spele sangele, fiindca bunica ei mereu a vrut sa aiba casa curata!( a jucat foarte bine acea parte, aproape am crezut ca e real). In plus ii se potriveste super rolul de zanasmug
Imi place si ca are chimie pe ecran, cu restul partenerilor.
Inafara ca e o actrita stralucita, e super sincera, a recunoscut ca e bisexuala!
Imi place si ca nu are aere si fite de vedeta, se imbraca modest, apare rar la evenimente mondene, traieste ca un om obisnuit!
Asta e parerea mea, eu pe ea as considera-o mai buna, acum verdictul final e al tau!happy

7 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Buna?raised eyebrows
Buna la ce anume smug?
In opinia mea, ambele sunt uratebatting eyelashes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista intrebari mai prostesti puse de prosti mai mari ca tine?

| joanna_1070 a răspuns:

Ce raspuns ar putea fi considerat ca fiind INTELECTUAL la aceasta intrebare?

| shotocan123 a răspuns:

Anna paquin as zice

| RaZzorXz a răspuns:

@joanna : nici una intrebare la pusa la baza big grin
@razvanflorea : intrebari mai proaste da, prosti mai mari ca mine? TU

| RaZzorXz a răspuns:

Mi-o placut si rolul ei in X-Men love struck

| cocolino_9740 a răspuns:

Anna Paquin. big grin