Logic ca Harry Potter.Twilight a fost frumos la inceput... dupa care a urmat un dezastru pe cand Harry Potter a fost mf mereu
Sunt cam la fel ambele. Twilight e cu vampiri, iar Harry Potter cu vrajitori. Cam aceeasi tema o au (supranaturalul). Ambele sunt bune dupa parerea mea. Acum depinde ce iti place tie mai mult (vampiri si varcolaci; sau vrajitori, forte malefice si aventuri).
Eu nu am vazut nicunul dintre ele dar cred ca "twilight " este mult mai misto.
Harry potter e mult mai bun decat twilight (e o prostie).
oricum amandoua sunt filme sf lungi. nu sunt filme bune
Eu ati zic ca herry potter pentru ca e cel mai votat film si cel mai interesant...eu am vazut toate sezoanelepoti sa-mi dai fundaplz
Mie, sincer imi plac amandoua.
Sunt doua filme SF foarte bune.
Depinde ce algei tu.
Este mai misto twilight. Harry poter e vechi iar twilight este mai nou si mai fain sper sa iti placa funda?
Harry Potter nu l-am vazut si nici nu am de gand pentru ca nu e genul meu, chiar daca e cunoscut.
Asa ca, Twilight, pentru ca mi se pare foarte reusit, o poveste interesanta, si este printre filmele mele preferate.
Harry Potter. Ce prosti ar spune ca Twilight? Ca asa zic ei?
Harry Potter da clasa! Cei care spun ca Twilight e mai bun sunt paraleli cu cinematografia.
Ca-ti place mai mult un anumit film pentru poveste(vampiri ce stralucesc la soare), actori(Robert Pattinson, Taylor Lautner), e alta treaba. Dar sa spui ca e mai bun/fain Twilight inseamna ca mai bine taci.
Mie una mi-a placut Harry potter mai mult decat twilight. La inceput am vizionat twilight de vreo 60 de ori(la propriu), dupa care la new moon m-am plictisit, in timp ce la harry potter am vizionat cu placere toate 8 filme... Si nu sunt singura care gandeste asa, adica in primul weekend harry potter and the deathly hollows a strans atatia bani cat a adunat eclipsa in app o saptamana