Buna. =3
- Una cred ca Naruto e mult mai puternic decat Sasuke, ala!
Sasuke e doar un individ, care nu se gandeste la nimic altceva decat razbunarea aia stupida.;-j
Pa, pa.
Cand Naruto o sa controleze de tot puterea lui Kyubi o sa-i tabaceasca fundul lui Sasuke.
Sincer kishimoto(creatorul) de fiecare data cand il upgradeaza pe naruto trebuie sa-i dea si lui sasuke ceva asta ca sa ramana egali (a spus-o el insusi intru-un interviu) dar cred ca naruto e mai puternic deoarece el este eroul principal si el trebuie sa castige lupta de la final
Doamne,ce intrebare...Pai unii spun ca Naruto,din mai multe puncte de vedere. Dintre ei doi? Hmmmm, poate sunt egali, poate nu.Raspunsul e nu.De ce? Evident Sasuke e mai puternic,pentru ca asa am eu chef! Doar e frate-meu,ce voiai sa zic?! Sa nu supar pe nici unul,eu sunt mai puternica decat oricine din Naruto si singurul pe masura mea e Sasuke si Mikoto, doar e maica sa, lume!
Pai eu zic ca naruto e mai puternic..in primul rand pentru ca e personajul principal..in al doilea rand are puterea vulpii cu 9 cozi pe care o va controla complet..in al treilea rand este copilul profetiei este foarte posibil sa posede rinnenganul si el sa desparta din nou pe 10 cozi cum a facut eremitul celor 6 cai..naruto si sasuke vor fii egali pana intr-un anumit punct cand naruto va descoperii o putere foarte mare.(ca si eremitul celor 6 cai de altfel) sper ca te-am ajutat
S0nofS4tana întreabă:
lunguabel întreabă:
LisaJulie întreabă: