Mesajul comun al filmelor de groaza:
Important este sa nu incerci tu sa faci prima mutare,sa nu te misti tu primul.
Astepti un pic, ai rabdare, nu te pierzi cu firea.Astepti sa vina el spre tine.
Il lasi sa ajunga foarte aproape, chiar daca-i mare si ti-e frica.Cand a ajuns foarte aproape ca-i simti mirosul, daca nu-ti place atunci ii bagi cutitul in ochi si fugi iar daca iti place il faci animalul tau de casa.
Nu cred ca sunt filme care sa tranmita mesaje, dar sunt si unele care transmit.
Uite de ex, un film mai vechi de groaza, dar destul de bun, care transmite un mesaj despre credinta gresita, este Sillent Hill The Movie, e destul de misto filmu.
In fine, alea sunt facute doar sa te sperie, si nu toate transmit un mesaj anume, de ex, un film cu un tip care aterizeaza pe o insula si se bate cu zombie, fuge de ei, si la sfarsit scapa, nu transmite mesaje, insa unul care arata un tip care practica ocultism, si cheama spirite apoi este bantuit, si ranit, te invata ca nu este bine sa te joci cu forte alea intunericului, respectiv cu Satan.
Nu stiu daca cei care se uita la filme horror asteapta chiar un mesaj.sunt doua categori care se uita la asa ceva:1cei care se uita la asa ceva si se bucura de fiecare scena
2cei care se uita doar sa cunoasca mai bine natura umana si sa vada cat de urata poate fi,, realitatea filmului si care cred ca li se poate intampla.dar sunt si filme bune care scot la iveala si sentimente mai dragalase decat teroarea si frica de imprevizibil
Pai...logic:sperietura,groaza...cu asta se ocupa in general filmele de groaza.Sa te sperie, doar ca unele nu te sperie deloc, altele da-chiar foarte tare.
BloodyDress întreabă:
anonim_4396 întreabă: