Greu de spus, toți sunt extraordinari.
Preferatul meu este Pain. Îmi place atât personalitatea aparte, cât și puterea incredibilă.
Personajul meu favorit din Akatsuki este Hoshigaki kisame. Impreuna cu sabia lui ( Samehada) este invincibil, dupa parerea mea Itachi era slab fata de el.
Iar personajul meu favorit este Jiraya ( Ero Senin ), dar din pacate a murit
Eu am 2 care imi plac primul este sasuke care a intrat si el in Akatsuki pentru ca are ochiu lui la maxim si este mai puternic ca Madara daca se pune pe lupta si la invins pe Itachi care se considera printre cei mai buni din Akatsuki si el poate distruge satul frunzei singur mai alex cu amaterasu gata cu sasuke acum vil zic pe celalalt acesta este sasori cu indemanarea lui ca papusar ar si este cel mai bun papusar despre el nu prea stiu multe dar mai imi place cineva dar nu e in akatsuki acesta este kabuto care a are puterea de a reinvia morti si intr-un episod sa aliat cu madara si el ia reinviat pe sasori itachi heidan pain si inca cineva dar nu-i stiu numele si a mai deschis un sicriu dar nu a aratat cine e in el si madara a spus de unde il are si eu m-am gandit ca e corpul real a lu madara care el a fost coleg cu Kakasi mai demult pe Madara in corpul lui real il chema Obito dar el a murit salvandul pe Kakasi si a murit sub o piatra si ia dar un ochi lui Kakasi hai gata ca m-am abatut de la subiect deci astia sunt cei de care imi plac
Sasuke nu este asa puternic cum il consideri Itachi s-a lasat invins ca sa il faca pe Sasuke mai puternic, pentru ai da lui mangekyou sharingan. Iar tipul cu masca ( Tobi ) nu este Uciha Madara este Obito Uciha ( salvat de Zetsu de sub stanca aceea), iar adevaratul Madara este mort (Ucis de primul Hokage)