I Twilight(Amurg)
II New Moon(Luna Noua)
III Eclipse(Eclipsa)
IV Breacking Dawn(Zori de Zi) part I
V Breacking Dawn(Zori de Zi part II
pupp:*
Partile in ordine:
I Twilight(Amurg)
II New Moon(Luna Noua)
III Eclipse(Eclipsa)
IV Breacking Dawn(Zori de Zi) part I
V Breacking Dawn(Zori de Zi part II
Succes!
Primul film se numește twilight simplu însă din Saga, primul ar fi breaking dawn. Filme teribil de proaste, nu le recomand nimănui.
Same! Se chinuie ăia să zică " I love you!" încât şi pe moarte dacă aş fi, tot aş zice mai bine, eu asta, care a trăit mereu în mediocritate.
Eu am avut ambiția, nechibzuită aș zice, să citesc și prima carte (mă rog, cât am putut din ea) și era fix scriere copilărească la persoana I singular, compunere wannabe romance de plod trecut și el prin vântul vieții.
Eu le-am citit pe toate,în speranţa prostească că o să evolueze povestea,că următoarea o să fie mai bună ca precedenta. Dar singurul lucru care mi-a plăcut, şi nu a fost povestea de dragoste dintre un nemuritor şi o muritoare(citeam "Luceafărul", în cazul ăsta), a fost că i-a prezentat pe Culleni, nu ca un clan, constrânşi de natură să trăiască împreună, ci ca pe o familie. Unde exista compasiune şi poate... iubire. În rest, o pierdere de timp. Putea să scrie cărţi mai bune Meyer. Şi putea să scrie mai bine. Putea să renunţe ca la fiecare 5 pagini să reamintească cât de frumos şi de perfect era Edward.
Twilight : Amurg ----prima parte New Moon----a doua parte Eclipsa-----al treilea film Twilight Breacking Dawn 1------al patrulea Breacking Dawn 2 -------al cincilea film, si totodata ultimul film.in care Bella este vampir:d. sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?:d
Dumitrascu_Sebastian_1993 întreabă: