Orphan Black! La inceput, nu prea m-a atras deoarece e despre clone si are destul de multa actiune, si eu de obicei prefer dramele mai linistite, dar dupa primele 2-3 episoade nu m-am mai putut oprii! Fiecare episod te lasa in suspans si povestea e chiar interesanta si fiecare personaj e bine definit(nu exista personaje plictisitoare care sunt doar 'de decor').
Insa, Tatiana Maslany face tot serialul ) Ea joaca toate cele o mie de clone(bine, nu sunt chiar o mie...doar vreo 8-9 mai mult sau mai putin ) si reuseste sa le dea personalitati,gesturi si chiar posturi atat de diferite, incat te face sa uiti ca personajele sunt jucate de o singura persoana! Plus,clonele sunt atat de diferite,dar totusi fiecare are cate putin din celelalte, aratand ca, desi au fost crescute in medii total diferite, sunt legate intr-un fel de codul genetic pe care il impart...Ti-as scrie romane despre fiecare in parte,dar nu cred c-o sa intelegi mare lucru ) Principalele sunt: Sarah (o tipa mai punk, orfana care este 'aruncata' in toata treaba cu, clonele), Cosima (un fel de geniu stiintific, ea descopera ca unele clone aveau o boala pulmonara ce le omora si incearca sa afle sursa bolii), Alison (o mama din suburbie care incearca sa-si pastreze fatada de perfectiune, desi inauntru incepe sa se destrame din ce in ce mai mult), Beth(ea pune toata actiunea in miscare, este o politista care nu prea face fata situatiei) si o sa apara pe masura mai multe clone, dar nu vreau sa-ti stric placerea, in caz ca decizi sa te apuci de serial
Doctor Who.
Călătorie în timp, un extraterestru cât se poate de uman care are o satisfacţie extraordinară când salvează Pământul de vreun atac de origine extraterestră. Are şi însoţitori uneori, oameni care se lasă atraşi de farmecul şi carisma lui.
Sincer nu ştiu şi nici nu m-am întrebat vreodată de ce îmi place atât de mult. E complex, poate descrierea sună retardată, dar e atât de frumos conceput şi personajele sunt atât de carismatice toate şi pune în valoare moralitatea umană şi pune planeta asta toxică într-o lumină atât de bună că te-ndrăgosteşti. Iar el, the Doctor, e un apariţie încântătoare, în orice formă ar avea (se regenerează şi îşi schimbă înfăţişarea).
Arrow - un legionar care face dreptate
The vampire diaries - mmm, mai e nevoie de explicatie? nu cred.
The originals la fel ca mai sus.
Si charmed :X ufff, vrajitoare mmm
Imi plac in general calatorile in timp, mai mi-a placut foarte mult doctor who (Dar m-a enervat ca schimba mereu femeile cu care umbla Si numai ma uit )
House MD si Breking bad
Din cate am vazut (si am vazut destule) astea doua le bat pe toate detasat
House MD are nota 9 pe IMDB iar Brking Bad este primul in toate topurile. E mult de scris despre ele si mi-e lene, gasesti descrierile cu un simplu sarci pe guoagal.
"The Nanny". De ce? Pentru ca este o comedie molipsitoare, Fran este irrezistibila prin zambetul ei larg, dar si prin comportamentul ei deosebit si comic.
Am invatat multe din serial, mai ales cum poti face un moment sa fie comic. Nu pot sa nu rad la vreun episod. Are de toate.
Momentan e "Friends". Combină cu atâta lejeritate, cu atâta eleganţă şi cu atâta frumuseţe comedia, drama şi romantismul. Glume fine, glume de duzină, ironii geniale, sarcasm elegant, fiecare din cele 6 personaje principale reprezintă un om banal al vieţii de zi cu zi, şi-i sunt prezentate atât defectele, cât şi calităţile, care, în ambele cazuri, pot fi uneori exagerate puţin din cauza şablonului de "serial de comedie".
True Detective - Detectivii din Louisiana (2014) E super fain serialul, abia astept sezonul 2 :X
Trebuie sa urmaresti 3, 4 episoade dupa care devine asa interesant incat o sa te ti de el pana te uiti si la celelalte ep intr-o zi.
Ca sa nu-l laud doar eu.
Uitati aici cum vorbeste despre serial cel de la CreativeMonkeyz care comenteaza filme.
https://www.youtube.com/watch?v=8_Kd9u40QDc&feature=youtu.be&t=9m54s
Prison Break
Game of Thrones
Spartacus (Spartacus: Gods of the Arena, Spartacus: Blood and Sand, Spartacus: War of the Damned, Spartacus: Vengeance).
Supernatural este serialul meu preferat.
Este povestea lui Sam si a lui Dean Winchester, doi frati uniti de acelasi destin: ei calatoresc prin tara cu misiunea de a gasi si a ucide cele mai infricosatoare creaturi ale intunericului, de care oamenii au auzit doar din legende si superstitii. In timpul acestei lupte cu raul, Sam descopera multe lucruri despre sine, despre care nu stia pana atunci. Incurajati de propriul tata sa se avante in aceasta aventura pentru a gasi creatura care le-a ucis mama cu multi ani in urma, cei doi frati declanseaza o adevarata vanatoare a demonilor. Vampirii, varcolacii si fantomele sunt doar cateva dintre creaturile cu care Sam si Dean se confrunta. Pe parcurs ei vor fi ajutati de catre ingeri, arhangheli si lupta lor impotriva fiintelor intunericului se va extinde si va capata dimensiuni "biblice", fiind in permanenta o batalie intre bine si rau, ingeri si demoni.
Ai gusturi bune .
Mie-mi place mult Supernatural fiindca e vorba despre 2 persoane care vaneaza demoni, vampirii si alte fiinte de genul, Pretty little liars fiindca e thriller si mi-a placut inca din primele episoade si Two and a falf men fiindca rad de numai pot cand il vad
Am foarte foarte multe seriale preferate )) :3. Şi telenovele .
Una e Santa Diabla, e un serial de pe ACASĂ TV. E suuuuper .
Scuze, acum începe, nu pot să pieeeerd. Seară plăcută îţi doresc :*! Îţi voi spune altădată despre ce este vorba .
Aşteptam o astfel de întrebare!
Mie imi plac mai multe. The walking dead (un serial thriller, insa imi place mult mai mult jocul , o poveste extraordinara), Dr House (Un doctor nebun si amuzant, dar in acelasi timp foarte inteligent, si doctor fiind, are probleme la un picior ) ), The Fast and The Furious (Mai mult o serie de filme, foarte foarte interesante pline de actiune si curse), Lie to Me (imi plac serialele politiste, cazuri interesante care te tin in suspans ) CSI Miami, CSI New York, NCSI (toate 3 la fel ca Lie to Me) si cam atatea imi vin in cap.
Vampire diaries daca urmaresti toate sezonaele e fain e gen iubire vampiri si vanatori care trec prin relatii grele funda please
Nu dau funda la aceasta intrebare, scuze
Poti sa-mi dai mie funda, nu de alta dar ti-am zis cel mai bun serial facut vreodata si nu exagerez deloc. Nota 9.5 pe IMDb.
Si nici nu-mi trebuie funda, am glumit
Sper doar sa te uiti la serial pentru ca e maxim.
Ok, dar determina-ma sa-l vad, daca-mi spui ca-i fain nu ma convingi sa-l vad
9,4
http://www.imdb.com/title/tt2356777/
Uite 9,5
http://www.imdb.com/title/tt0944947/
Cum vrei sa te convinga?
Ti-a recomandat un serial care ii place lui, descarci un episod si vezi vreo jumatate din el ca sa-ti dai seama daca iti place sau nu.Primul episod al unui serial trebuie sa fie foarte bun ca sa atraga oamenii.
M-am uitat si eu la serialele care le-ai scris mai sus, au nora 8 sau 8 si un pic. Cel recomandat de mine are peste 9 la IMDB.
Citeste comenturile de pe http://www.cinemagia.ro/filme/true-detective-590163/
Mai lasa monstri deoparte si uitate la un serial facut foarte bine de data asta de americani.
Pai am intrebat despre ce e vorba in el, omu' nu mi-a spus si nah mi-e tare lene sa-ti explic (:l.
Un film poate avea nota 8 si sa nu-ti placa iar altul sa aiba nota 6 si sa iti placa foarte mult.Noi oamenii nu suntem la fel, nu gandim la fel, nu ne plac aceleasi lucruri.
Da a ajuns la 9.4..pe Cinemagia se actualizeaza mai greu a ramas la 9.5.
Dar degeaba ca e fantasy (Daca nu te-ai saturat de filme, seriale cu monstri o sa-ti placa si acela).
Eu unul m-as plictisi sa ma pun acum sa vad zeci de ep la un sezon.
Nu stiam de serialul recomandat de tine, am sa-l incerc.
Daca nu uiti revin-o cu o parere despre film aici. Si incearca sa treci de primul ep ca sa intelegi mai bine. Eu eram cam derutat la inceput dar nu m-am putut dezlipi de monitor pana ce nu l-am vizionat pe tot(adica 8 ep din primul sezon).
Hai cu Game of Thrones!
Apropo, ai vazut primul episod din sezonul 4? A fost epic!
L-am vazut.Mi-a zis cineva ca ar fi ultimul sezon si apoi ar vrea sa incheie cu un film.
Nu stiu daca o fi asa.
Nu cred.
Faza e că mai sunt 2 cărţi ce trebuie să apară, dar Martin ăsta nu vrea să le scrie. Mi-e teamă c-o să moară înainte să le termine.
Oricum, dac-ar fi ca filmul să se bazeze pe a cincea carte, ce se întâmplă cu următoarele? Vor fi 4 sezoane si 3 filme? Nu prea sună bine.
Despre ce-i vorba in game of thrones?
În mare parte, despre lupta pentru "Iron Throne". Fiecare "familie" se crede îndreptăţită să conducă, iar asta duce la un război iminent; dacă ţii cont şi de relaţiile tensionate dintre personaje si imprevizibilitatea fiecărei acţiuni, decizii, serialul devine o adevărată dramă.
Peste toate astea mai adaugi lupi străvechi, o iarnă care durează ani de zile, nişte zombalăi care atacă Zidul şi care ameninţă confortul regatului, şi rezultă o capodoperă.
Şi faza e că personajele nu sunt împărţite in categoriile alea cu care eşti deja familiarizată- bune şi rele (bine, în afară de nenorociţii ăia de Lannisteri). So, cam asta e Game of Thrones. 8->
P.s.: Are dragoni!;;) Adică, ce poate să fie mai tare decât asta?
This is Drogon. http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Dragons?file=DrogonHD.jpg
Spartacus, Vikings.
Spartacus pentru ca are de toate: drama, dragoste, lupta(mult sange) si mie cel putin, mi-a dat niste emotii deosebite. Este vorba despre un gladiator trac care dezerteaza din trupele auxiliare romane, si se dorestea fi executat. Insa reuseste sa ramana in viata, si apoi va fi liderul celui mai mare grup de rebeli ce s-a rascolit impotriva romanilor( in jur de 60.000 de oameni au fost in sprijinul lui, pentru a scapa de sclavie).
Iar in Vikings, este scoasa in evidenta adevarata fata, cultura a vikingilor, nu cum sunt ei prezentati de obicei(nu tocmai propice).
Ai putea incerca si "The hard times of RJ Berger" sau "Rules of Engagement", 2 seriale foarte tari, pentru adolescenti asa.
Verigheta e un serial foarte interesant deci in el se vb despre o fata care a pierdut inelul mamaei sale si ea incerca sa il gaseasca
mistergiovany49 întreabă: