| foreveryou a întrebat:

Care e serialul vostru preferat? de ce? despre ce e vorba in el? big grin

41 răspunsuri:
| Pricked a răspuns (pentru alinaalin955):

Hai cu Game of Thrones! happy

Apropo, ai vazut primul episod din sezonul 4? A fost epic!

| alinaalin955 a răspuns (pentru Pricked):

L-am vazut.Mi-a zis cineva ca ar fi ultimul sezon si apoi ar vrea sa incheie cu un film.
Nu stiu daca o fi asa.

| Pricked a răspuns (pentru alinaalin955):

Nu cred.
Faza e că mai sunt 2 cărţi ce trebuie să apară, dar Martin ăsta nu vrea să le scrie. Mi-e teamă c-o să moară înainte să le termine.
Oricum, dac-ar fi ca filmul să se bazeze pe a cincea carte, ce se întâmplă cu următoarele? Vor fi 4 sezoane si 3 filme? Nu prea sună bine.

| foreveryou explică (pentru StochirleaAlexandra):

Ai gusturi bune big grin.

| Jjøқεr a răspuns:

Mie imi plac mai multe. The walking dead (un serial thriller, insa imi place mult mai mult jocul laughing, o poveste extraordinara), Dr House (Un doctor nebun si amuzant, dar in acelasi timp foarte inteligent, si doctor fiind, are probleme la un picior rolling on the floor) ), The Fast and The Furious (Mai mult o serie de filme, foarte foarte interesante pline de actiune si curse), Lie to Me (imi plac serialele politiste, cazuri interesante care te tin in suspans ) CSI Miami, CSI New York, NCSI (toate 3 la fel ca Lie to Me) si cam atatea imi vin in cap. laughing

| Jjøқεr a răspuns (pentru JusTPauL):

True Detective? Am vazut ceva, nu mult, mi se pare amuzant laughing

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

House MD si Breking bad

Din cate am vazut (si am vazut destule) astea doua le bat pe toate detasat happy

House MD are nota 9 pe IMDB iar Brking Bad este primul in toate topurile. E mult de scris despre ele si mi-e lene, gasesti descrierile cu un simplu sarci pe guoagal.

| SuperMagicSmile a răspuns:

Orphan Black! La inceput, nu prea m-a atras deoarece e despre clone si are destul de multa actiune, si eu de obicei prefer dramele mai linistite, dar dupa primele 2-3 episoade nu m-am mai putut oprii! Fiecare episod te lasa in suspans si povestea e chiar interesanta si fiecare personaj e bine definit(nu exista personaje plictisitoare care sunt doar 'de decor').
Insa, Tatiana Maslany face tot serialul laughing) Ea joaca toate cele o mie de clone(bine, nu sunt chiar o mie...doar vreo 8-9 mai mult sau mai putinlaughing ) si reuseste sa le dea personalitati,gesturi si chiar posturi atat de diferite, incat te face sa uiti ca personajele sunt jucate de o singura persoana! Plus,clonele sunt atat de diferite,dar totusi fiecare are cate putin din celelalte, aratand ca, desi au fost crescute in medii total diferite, sunt legate intr-un fel de codul genetic pe care il impart...Ti-as scrie romane despre fiecare in parte,dar nu cred c-o sa intelegi mare lucru laughing) Principalele sunt: Sarah (o tipa mai punk, orfana care este 'aruncata' in toata treaba cu, clonele), Cosima (un fel de geniu stiintific, ea descopera ca unele clone aveau o boala pulmonara ce le omora si incearca sa afle sursa bolii), Alison (o mama din suburbie care incearca sa-si pastreze fatada de perfectiune, desi inauntru incepe sa se destrame din ce in ce mai mult), Beth(ea pune toata actiunea in miscare, este o politista care nu prea face fata situatieitongue) si o sa apara pe masura mai multe clone, dar nu vreau sa-ti stric placerea, in caz ca decizi sa te apuci de serial laughing

| Liviu a răspuns:

Arrow - un legionar care face dreptatebig grin
The vampire diaries - mmm, mai e nevoie de explicatie? nu cred.
The originals la fel ca mai sus.
Si charmed :X ufff, vrajitoare mmm big grin
Imi plac in general calatorile in timp, mai mi-a placut foarte mult doctor who (Dar m-a enervat ca schimba mereu femeile cu care umbla laughing Si numai ma uit ) big grin

| foreveryou explică (pentru Pricked):

Despre ce-i vorba in game of thrones? big grin

| Pricked a răspuns (pentru foreveryou):

În mare parte, despre lupta pentru "Iron Throne". Fiecare "familie" se crede îndreptăţită să conducă, iar asta duce la un război iminent; dacă ţii cont şi de relaţiile tensionate dintre personaje si imprevizibilitatea fiecărei acţiuni, decizii, serialul devine o adevărată dramă.
Peste toate astea mai adaugi lupi străvechi, o iarnă care durează ani de zile, nişte zombalăi care atacă Zidul şi care ameninţă confortul regatului, şi rezultă o capodoperă.
Şi faza e că personajele nu sunt împărţite in categoriile alea cu care eşti deja familiarizată- bune şi rele (bine, în afară de nenorociţii ăia de Lannisteri). So, cam asta e Game of Thrones. 8->

P.s.: Are dragoni!;;) Adică, ce poate să fie mai tare decât asta?
This is Drogon. http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Dragons?file=DrogonHD.jpg

Întrebări similare