In cazul asta nu cred ca are relevanta Al meu a fost si va fi mereu Gossip girl, nu fiidnca ar avea cine stie ce poveste, dar personajele sunt extraordinare si te atasezi si formezi o legatura cu tot. Cam toti care s-au uitat la Gossip girl cred ca vor subscrie la ce am spus.
Alte seriale care mi-au placut mult:
- Game of thrones: are un element care-mi place si surprinde mereu, lumea reprezentata e sf dar atat de frumos individualizata, cu lupte intre regate, drepturi. Are de toate, dragoste, prietenie, loialitate, curaj, vicii. Tot ce-ai putea cauta intr-un serial
-Bates motel : e un serial cumva psihologic si thriller. Tot asa, e complet neasteptat, dar ce-mi place cel mai mult e atmosfera, e sumbra si misterioasa in permanenta. + am o mica slabiciune pentru filmele si seriale a caror actiune se petrece intr-un hotel
-The girlfriend experience: de ce imi place asta, nu pot sa-ti explic ca nici eu nu inteleg. E ceva catchy la el, e un fel de mister continuu si curiozitate ce se va intampla.
Sunt si alte seriale bune, dar mie personal astea mi-au placut cel mai mult.
Narcos ( 2015 - 2 sezoane ) Un serial care prezinta viata lui Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri din toate timpurile. La inceput facea afaceri cu obiecte de uz casnic, electronice etc. iar dupa un timp afla despre cocaina, pretul ei in America si asa mai departe. Se baga in cursa spre bani alaturi de varul si partenerul lui Gustavo. Ajunge sa fie unul dintre cel mai bogati oameni ai lumii si doreste sa isi indeplineasca visul de a fi presedinte. Iar aici, intampina niste probleme. care mai tarziu, din cauza ambitiei. pierde totul. Inclusiv viata. Este un serial foarte bun. Recomand.
anonim_4396 întreabă:
WalterWhite întreabă:
cotincotin întreabă: