Pai cel mai mult imi place Ian somerhader pentru ca e asa de dulke si akhii aia ahh:X, dar imi place si de robert patinson!:*
Tzuck!:*
Pai, cred ca-mi plac toti, in afara de paul wesley. cel mai mult Ian Somerhalder(dintre cei de mai sus). Mie mi-a placut cel mai mult Brad Pitt in rolul unui vampir in Interview with the vampire:The vampire chronicles. E foarte fain filmul, il recomand amatorilor de vampiri
Buna!
Ian Somerhalder 1loc
Paul Wesley 2loc
Kelan Lutz 3loc
de Robert Pattinson sincer, nu imi place!
Robert e pe primul loc. El chiar si-a luat in serios rolul de vampir. Kallen Lutz este un pachet de muschi dar fara mut creier. Este bun dar este pe locul trei. Cat despre cei doi ramasi, as putea spune ca nu joaca rau dar Paul estepe departe mai bun ca Ian. Cu toate ca Vampire Diaries este mult mai lug, este mult mai interesant decat Twilight. Cand s-a facut distributia pentru VD, au facut o greseala (nu capitala) punandu-l pe Ian drept vampir.
Asta a fost parerea mea, nu cred ca toti vad din perspectiva mea. Asta e!
1 paul pentru ca-mi place de el si cum joaca si nu mi se pare un infumurat
2 ian din aceleasi motive + ca aman2 au ochii albastri =p~
3 kelan
4 parkinson ) pentru ca arata mereu ca un nespalat, se imbata ca porcul si dupa trebuie sa-l duca cineva de mana si pentru ca mi s`a acrit de fata lui :-& peste tot il vad x_x
hai poate imi dati stupid sau altceva ca va sparg )
Dupa cum spuneam :-J
sigur au sarit fanele parkinsonului si mi-au dat stupid pentru ca le-am jignit "frumoasa din padurea adormita"
sa stiti ca pe mine nu ma afecteaza chiar deloc stupizi pe care mii dati
Ian Somehalder.no comment
p. s:cred ca daca urmaresti vampire diaries vei intelege
XOXO-Bye