| TheStory a întrebat:

Care este actorul vostru preferat si filmul in care joaca? Actorul meu preferat este Viggo Mortensen din seria Lord of the Rings.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Leonardo DiCaprio:
Inception
Shutter Island
Blood Diamond
Titanic
Revolutionary Road.

Christian Bale:
The Dark Knight
The Dark Knight Rises
3:10 to Yuma
The Prestige.

12 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Johny Deep e preferatul meu love struck
e original, arata foarte bine la varsta lui si e un actor exceptional.
Filmul preferat cu el tongueiratii din Caraibe

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Din comedy:Jack Black.
Din horror :Robert Englund (Freddy vs Jason)
Din action :Arnold Schwarzenegger
Din fantasy tongueeter Dinklage(Game of thrones) cred laughing.Nu stiu, sunt multi.

| Spitz10 a răspuns:

Jim Carie.Si filmele 100%le stiti.

| M25M a răspuns:

Robert de Niro- Goodfellas, This Boys Life, Mean Streets...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall,si actorul meu preferet este tot Viggo Mortensen din seria lord of the rings dar si mai mult imi place tot cu el HIDALGO mai ales ca mie imi plac si cai.

| DedeeAndreea a răspuns:

Buna happy Actorul meu preferat este Taylor Lautner.El a jucat in multe filme, dar filmul in care a jucat si care mi-a placut cel mai mult este Rapirea(A fost aseara la PRO TV)
Iti doresc un An Nou mai bun, plin de bucurii!

| AndreeaAda02 a răspuns:

Johnny Depp e cel mai bun actor, dar mai sunt si altii. Filme in care a jucat si mi-au placut : Piratii din Caraibe, Public Enemies, Charlie si fabrica de ciocolata.

| allison20 a răspuns:

Jim Carrey - toate filmele lui imi plac foarte mult, este un actor exceptional.

| lologfo a răspuns:

Smigle malaughing

| Ola43 a răspuns:

Robert Downey Jr.: nenumerate filme extraordinare dar parca cele mai reusite Sherlock Holmes 1, 2

| Stefi06 a răspuns:

Ian Somerhalder, joaca in serialul "The vampire diaries" si "Lost"... Imi place foarte mult rolul lui din TVD pentru ca este baiatul cel rau si face niste glume suuuper ...pe langa toate astea mai e si foooarte frumos love struck

| xImIx a răspuns:

Eu nu am un actor preferat dar cele mai multe filme care imi plac sunt cele de comedie