anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cel mai bun film pe care l-ați văzut ever?

42 răspunsuri:
| Addaaa14061 a răspuns:

-Fast and furios
-Tau
-Kissing booth
-Birds of prey
-Bad boys for life
-Joker
-The operative
Si multe altele

| Cameliapantiru a răspuns:

Am două filme foarte dragi, pe care le-aș revedea oricând cu plăcere: unul clasic, foarte vechi, "Pe aripile vântului" (1939) și unul contemporan, "Bohemian Rhapsody" (2018).

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

In Hell 2003

| TheCrazyPlayer a răspuns:

Titanic

| MillerWxz a răspuns:

Pearl Harbor (2001) oldie but goldie

| CleanHeart a răspuns:

Am vazut enorm de multe, mai ales psihologice, dar locul 1 pentru cel mai tare film il primeste miracolul din celula 7.

| DanielaA94 a răspuns:

Le-am luat la rand pe astea de aici https://topsapte.ro/......a-le-vezi/ si toate mi s-au parut geniale.

Cred ca sunt si cele mai bune filme conform notelor date pe imdb.

Recomand 100%

| Reghqen a răspuns:

Am douã preferate, Selma și Hachiko love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vai eu, cand eram mica, imi placea sa ma urc sus deasupra tutror, sa fiu perfecta. Imi placeau filmele de actiune, nu suportam multe, eram mica cand a fost Matrix la tv, acela era filmu meu preferat, am ramas obsedata de chestii sci-fi in viitor. Erau parte din mine lucrurile care le vedeam in unele filme, aveam liste de lucruri preferate si traiam cu mintea blocata in ele. Dar acum dupa atatia ani, mi-am cam pierdut interesul, nu cred ca as putea gasi vreun film sa ma multumeasca. Acum mi se par prostesti copilaroase, cum eram eu. Mie mi se pare ca filmele vechi erau mai bune decat cele care se fac acum, pare ca "mai buna este doar imaginea".

| random1620 a răspuns:

Mary Poppins

| GabiDumitrescu a răspuns:

Das Boot, varianta extinsa. https://www.imdb.com/title/tt0082096/ Ce inseamna "fara prostii" ma rog? Poate ca pentru unii cel mai bun film vazut vreodata e ceva pentru adulti. Care ar fi problema?

| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Miracolul din celula 7. Nu exista comparatie

Întrebări similare