If only... dar sunt mai multe:The Notebook, Sweet November, A walk to remember, Love Story
Toate filmele acestea sunt frumoase:X:X nu am putut alege castigatorul sorry, dar voi da vot la fiecare raspuns
P. S : I Love you - Drama, Iubire
Taking 5 - Comedie
The Orphan - Horror - Ti-l recomand.
Scrisori catre Julieta - Drama, Iubire.
Step up 1, 2, 3
Twilight 1, 2, 3
Titanic
Shrek
When a stranger called
+ filme cu Martin Lawrence
Rush Hour 1, 2, 3
Singur acasa 1, 2, 3
si... mno mie astea mi-au placut mult
sper sa te ajute :*
Pai le iau pe categorii ca altfel nu prea pot:
comedie:The ugly truth, It is a boy girl thing, Grown ups si filmele cu Adam Sandler in general
drama:A walk to remember, Armageddon, The lake house, Uptown Girls
thrilleranic room, Taken
filme de craciun:Home alone 1 si 2
horror:The final, Shelter
Eu am trei filme preferate:Remember me, Titanic si If only.Toate trei mi se par in egala masura la fel de frumoase.
Sunt atât de multe:leon, nikita (filmul, nu mizeria de serial), rat race, goemon, avioane, trenuri și automobile, the crew, copiii din huang- hi; undeva, cândva; nothing to lose;
Pai eu am 4 filme care le iubesc si nu vor fi niciodata depasite primul e:om shanti om, veer, veer zaara, my name is khan eu sunt cea mai mare fana a filmelor indiene putin cu drama sunt preferatele mele!
Sunt multe filme frumoase, cel mai frumos probabil ramane TITANIC, insa e atat de cunoscut incat observ ca nimeni nu-l mai nominalizeaza. Daca iti plac dramele romantice incearca "The painted veil", "Original sin", daca te preocupa problema drogurilor: "Requiem for a dream", daca iti plac comediile incearca sa vizionezi "What women want", "Les fugitifs", "Tais toi", "Liar, liar", daca iti plac comediile romantice: "27 dresses", "Wedding crashers"...etc. Si horror am vazut destule, insa nu ma pasioneaza prea tare. Daca vrei niste titluri de filme bune dintr-o categorie anume, precizeaz-o. Sunt multe filme frumoase, care se merita vazute.
The Last Song, A walk to remember, Aquamarine, Greta, Mrs. Winterbourne, License to wed, The percfect man
Charly si fabrica de ceocolata dar parca numele e gresit scuze nu mai stiu bine numele ddar filmul e doamne cel imi belea joaca si ...SCZ nu mai stiu:d
Sergiu_1459 întreabă:
consilierindragoste întreabă: