| melyyy a întrebat:

Care este cel mai frumos film pe care l-ati vazut? funda:X:X

20 răspunsuri:
| girl95 a răspuns:

If only... dar sunt mai multe:The Notebook, Sweet November, A walk to remember, Love Story

| 54ndy a răspuns:

Assassin ninja

| laura23 a răspuns:

Twilight, A walk to remember, Titanic

| melyyy explică:

Toate filmele acestea sunt frumoase:X:X nu am putut alege castigatorul sad sorry, dar voi da vot la fiecare raspunswinking

| march a răspuns:

P. S : I Love you - Drama, Iubire

Taking 5 - Comedie

The Orphan - Horror - Ti-l recomand.

Scrisori catre Julieta - Drama, Iubire.

| PatryRox a răspuns:

Step up 1, 2, 3

Twilight 1, 2, 3

Titanic

Shrek

When a stranger called

+ filme cu Martin Lawrence

Rush Hour 1, 2, 3

Singur acasa 1, 2, 3

si... mno mie astea mi-au placut mult big grin

sper sa te ajute :*

| Maraaa a răspuns:

Mirrors 1 si 2
e horror si eu ador horror
tu?happy

| addicting a răspuns:

Pai le iau pe categorii ca altfel nu prea pot:
comedie:The ugly truth, It is a boy girl thing, Grown ups si filmele cu Adam Sandler in general
drama:A walk to remember, Armageddon, The lake house, Uptown Girls
thrillertongueanic room, Taken
filme de craciun:Home alone 1 si 2
horror:The final, Shelter

| mysterious a răspuns:

Eu am trei filme preferate:Remember me, Titanic si If only.Toate trei mi se par in egala masura la fel de frumoase.

| sorinyoman a răspuns:

Sunt atât de multe:leon, nikita (filmul, nu mizeria de serial), rat race, goemon, avioane, trenuri și automobile, the crew, copiii din huang- hi; undeva, cândva; nothing to lose;

| zoomumba a răspuns:

Pai eu am 4 filme care le iubesc si nu vor fi niciodata depasite primul e:om shanti om, veer, veer zaara, my name is khan eu sunt cea mai mare fana a filmelor indiene putin cu drama sunt preferatele mele!

| Astana a răspuns:

Sunt multe filme frumoase, cel mai frumos probabil ramane TITANIC, insa e atat de cunoscut incat observ ca nimeni nu-l mai nominalizeaza. Daca iti plac dramele romantice incearca "The painted veil", "Original sin", daca te preocupa problema drogurilor: "Requiem for a dream", daca iti plac comediile incearca sa vizionezi "What women want", "Les fugitifs", "Tais toi", "Liar, liar", daca iti plac comediile romantice: "27 dresses", "Wedding crashers"...etc. Si horror am vazut destule, insa nu ma pasioneaza prea tare. Daca vrei niste titluri de filme bune dintr-o categorie anume, precizeaz-o. Sunt multe filme frumoase, care se merita vazute.

| thedistroyer a răspuns:

Pai cred ca american pie laughing)) glumesc grown ups cred.thinking

| Biank_8453 a răspuns:

The Last Song, A walk to remember, Aquamarine, Greta, Mrs. Winterbourne, License to wed, The percfect man

| Liada a răspuns:

Hachiko: A Dog's Story

| FuNN a răspuns:

Charly si fabrica de ceocolata dar parca numele e gresit scuze nu mai stiu bine numele ddar filmul e doamne cel imi belea joaca si ...SCZ nu mai stiu:d

| parfum11 a răspuns:

Titanic love struck

| Amma_8769 a răspuns:

A walk to remember
sweet november

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primele 50 de intalniri

Pa, pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A Walk To Remember