Hachiko vreau sa-l vad Titanic l-am vazut si al doilea nu stiu daca il vad?
Rahat!
Dragonfly - cu Kevin Costner
The notebook
Gost - cu: Patrick Swayze, Demi Moore
The Boy in the Striped Pyjamas
Uite, am gasit pentru tine o lista cu 33 de drame impresionante:
http://www.cinemagia.ro/liste/top-33-drame-impresionante-7187/
Mai multe clasificari de filme gasesti aici:
http://www.cinemagia.ro/liste/
Filmul lui Alejandro Amenábar, Mar Adentro (The Sea Inside 2004) un film tulburător.Nici un cuvânt în plus, trebuie văzut și revăzut!
Dupa cum vad e cu un om paralizat care vrea sa ajunga pe mare
Care vrea să moară pentru că nu poate trăi așa.
Deci este cu o sinucidere?
Ar fi fost simplu, dar acel om paralizat nu poate nici măcar atât, să se sinucidă. Problema este că trebuie să-și câstige drepul la eutanasie.
Si sil castiga pana la urma?
Claro sí!
Filme :
Gladiator
The Green Mile
Forrest Gump
Serial (bazandu-ma pe sfarsit) : Lost.
Ala vreau sa-l vad
Eu m-am culcat cu depresie din cauza lui
Cred ca a fost primul film la care am lacrimat
Pai de ce te-a bagat in depresie?
Nu iti va veni sa crezi, dar eu am plans cam de la jumatatea filmului incontinuu
Inseamna ca este foarte trist
Cam da... foarte emotionant.
Eu am dormit cu depresie
Ca e trist
Saracutul de tine. Eu am adormit doar deshidratata si putin trista.
Macar n-am plans
Nu stii ce inseamna depresie, mai bine zis.
Si eu ma plans pentru prima data la un film cand am vazut hachiko.
Sfarsitul e sfasietor. Ultimele 15 minute, uma de ora asa.Restul iti da mai mult o stare de melancolie insotia de muzica trsita de pian.
Dar "scopul" filmului este sfarsitul.Acolo e esenta.
Uita-te ca merita.
Si care e problema ta? Stiu ce inseamna
SI nu te-a bagat nimeni in seama
Ce are daca am plans? Macar dupa eu mi-am revenit, dar tu cu asa-zisa depresie mai greu.
A doua zi eram ok
Da, parca te si vad stand in pat uitandu-te la tavan si meditand: "Oare ce s-a intamplat cu Hachiko?"
Fix asa eram
previzibil
Si am adormit rapid, era 4 dimineata
eu m-am uitat la el cand eram intr-o seara cu niste prieteni si ideea era sa nu plangem, dar pana la urma toti am inceput sa bocim. Zici ca eram la o inmormantare
Uneori cand vezi prostie, te mai bagi si singur in seama.
Na, ''tristete''
Acum e ok, domnule inteligenta?
Eu am lacrimat dupa cyborg cu jean claude van damme. Dar nu pentru ca filmul a fost prost ci pentru ca voiam sa urlu ca aia din film si mai imi dadeau lacrimile afara seara cand urlam ca un descreierat. Filme triste Saving Private Ryan, La vita e bella, The Legends of the Fall, A million dollar baby
Cel mai trist film : Dead Poets Society
De cel mai trist serial nu am avut parte
Si ce e asa trist in acel film?
Uita-te si ai sa vezi
Eu rar plang la filme... doar daca e ceva foarte trist si la asta am plans deci e de vazut
Hachiko: A Dog's Story. E printre puține filme ce mi-a produs o emoție puternică și m-a făcut să plâng precum un copilaș.
Dar ca filme de acest gen, îți mai recomand: Marley and me, Finding Neverland, A walk to remember, Sweet November, Cinema Paradiso, The Notebook, Up, Good will hunting, Hugo, Letters to God, Someone like you, Kites, Bicentennial Man, Premonition, Seven Pounds.
Before I Wake, Hotarubi No Mori E ( film anime, dar ți-l recomand, pe mine m-a impresionat filmul, și am bocit la final, apoi următoarele zile am făcut la fel ), Pianistul, Blocada Leningradului, Marcelino Pan y Vino ( face parte din copilăria mea și mi se pare trist ), Hachiko, Titanic, Camp Rock ( chiar dacă are un final care nu este trist, din nou face parte din copilărie ), Doctor Who ( mie mi se pare trist ), Your Lie In April ( un anime care m-a făcut să plâng ca naiba ), Pixel Perfect ( iar un film din copilărie ), și încă multe alte filme cărora nu le știu numele.
Rapidu de mine vs Sparta de mama ta, un film realizat cu 9 luni inainte de a te naste tu
Eh. iti voi spune doar film, nu ma uit la seriale.
Acum 2 zile m-am uitat la Inainte sa te cunosc (Me before you) Mamaa ce fain e am si plans, sa stii ca nu prea plang la filme fie ele triste. Asa ii super fain plus ca e si nou si in centrul atentiei cum sa spun asa.