Hachiko: A Dog's Story. E printre puține filme ce mi-a produs o emoție puternică și m-a făcut să plâng precum un copilaș.
Dar ca filme de acest gen, îți mai recomand: Marley and me, Finding Neverland, A walk to remember, Sweet November, Cinema Paradiso, The Notebook, Up, Good will hunting, Hugo, Letters to God, Someone like you, Kites, Bicentennial Man, Premonition, Seven Pounds.
Filme :
Gladiator
The Green Mile
Forrest Gump
Serial (bazandu-ma pe sfarsit) : Lost.
Uneori cand vezi prostie, te mai bagi si singur in seama.
Ar fi fost simplu, dar acel om paralizat nu poate nici măcar atât, să se sinucidă. Problema este că trebuie să-și câstige drepul la eutanasie.
Eu am lacrimat dupa cyborg cu jean claude van damme. Dar nu pentru ca filmul a fost prost ci pentru ca voiam sa urlu ca aia din film si mai imi dadeau lacrimile afara seara cand urlam ca un descreierat. Filme triste Saving Private Ryan, La vita e bella, The Legends of the Fall, A million dollar baby
Before I Wake, Hotarubi No Mori E ( film anime, dar ți-l recomand, pe mine m-a impresionat filmul, și am bocit la final, apoi următoarele zile am făcut la fel ), Pianistul, Blocada Leningradului, Marcelino Pan y Vino ( face parte din copilăria mea și mi se pare trist ), Hachiko, Titanic, Camp Rock ( chiar dacă are un final care nu este trist, din nou face parte din copilărie ), Doctor Who ( mie mi se pare trist ), Your Lie In April ( un anime care m-a făcut să plâng ca naiba ), Pixel Perfect ( iar un film din copilărie ), și încă multe alte filme cărora nu le știu numele.
Dragonfly - cu Kevin Costner
The notebook
Gost - cu: Patrick Swayze, Demi Moore
The Boy in the Striped Pyjamas
Uite, am gasit pentru tine o lista cu 33 de drame impresionante:
http://www.cinemagia.ro/liste/top-33-drame-impresionante-7187/
Mai multe clasificari de filme gasesti aici:
http://www.cinemagia.ro/liste/
Eh. iti voi spune doar film, nu ma uit la seriale.
Acum 2 zile m-am uitat la Inainte sa te cunosc (Me before you) Mamaa ce fain e am si plans, sa stii ca nu prea plang la filme fie ele triste. Asa ii super fain plus ca e si nou si in centrul atentiei cum sa spun asa.
Rapidu de mine vs Sparta de mama ta, un film realizat cu 9 luni inainte de a te naste tu
LisaJulie întreabă: