Serbian Film
The Human Centipede 1, 2, 3
Evil Dead - asta e cel mai normal dintre astea .
Eu am zice sa cauti the forest film e destul de tare e si un joc dar are un pic legatura si cu jocu
Ala e cel mai ''violent'' si sadic, pacat ca nu prea am avut timp, dar ma voi uita, cat de rau poate sa fie, este un film... totusi!
L-am vazut pe locul 5 in imdb ca cel mai bun film
Crede-ma, nu e nimic excitant sau care seamana cu placere in Serbian movie. Daca te excita filmul ala esti de dus la psihiatrie!
Habar n-am ce inseamna excitat si stiu despre ce e vorba in film ca l-am vazut in mare adica foarte putin
Exorcistul(1973) este cel mai horror film din toate timpurile.Nu mai poti dormi noptile daca il vezi.Este vorba despre o fata posedata de diavol care ucide oamenii cu sange rece.Un preot incearca sa faca o slujba de exorcizare dar acesta e doar inceputul haosului.Este inspirat din realitate.Un baiat caruia i-a aparut numele iad in palma, avea mereu ganduri negative si mobila se invartea in jurul sau i-a fost facuta o o slujba de exorcizare.Biserica refuza si in prezent sa ii dezvaluie numele.
Cam mica sa te uiti la filme de astea dar nu ca nu ma uitam si eu cand eram mai mic oricum exorcist l-am vazut de doua ori, recent si cu doi ani in urma
In spatele pozei de profil si a faptului ca imi place Nyan Cat sunt... Ceva de necrezut.
Vin coreeni si in Romania, dar putini.Nici eu nu am vazut decat vreo sase coreeni(dupa fata) de cand sunt aici.Plus de asta numarul celor ce scriu in romana asa bine e aproape zero.Am mari probleme cu vorbitul in romana...
Inseamna ca nu esti de mult timp in romania.Sa stii ca eu am auzit ca vin si chinezii dar n-am vazut asa multi cativa asa ca m-am lamurit ca sunt chinezii in Romania ca eu pana la un timp n-am doar am auzit