| IzvorulDeIntelepciune a întrebat:

Care este desenul animat favorit al vostru din copilarie?
Avand in vedere ca fac parte din generatia "Pokemon" imi permit si eu o aroganta si va spun ca preferatul meu a fost "Digimon" Adventure. Asta fiindca am fost mare fan manga.
www.youtube.com/watch?v=HVVcrV8zXgU
Banuiesc insa ca nu toti ati prins aceeasi perioada de foc ca mine asa ca sunt curios care au fost preferintele copilariei voastre.

5 răspunsuri:
| ryuu a răspuns:

Hahaha laughing si eu fac parte din acea generatie laughing in care de abia asteptam sa inceapa Pokemon si Beyblade la Pro TV si Dragon Ball, Sailor Moon, Digimon la TVR.
Mereu cand mergeam la o matusa, urmaream prin satelit post tv turcesc Kanal D, unde difuza Captain Tsubasa.
Ce amintiri frumoase. big grin

P.S. Tin sa te anunt ca toate acestea sunt anime-uri.

| eviltwinnn a răspuns:

Lasati-ma frate cu anime-urile voastre, eu m-am nascut in 96 am crescut cu fox kids si jetix desenele care mi-au placut si mi le mai amintesc sunt:
Viata cu louie, copii de la 402, cei cu andy, dosarele secrete ale cainilor detectivi, pisoiul eek, piratul jack cel teribil, robogandacelul.
Nimic nu se compara cu astea.

| ryuu a răspuns (pentru eviltwinnn):

Te-ai nascut in 96, multi inainte. Si eu sunt din anii `90
Este vreo problema cu anime-urile!? Cred ca nu, fiecare cu ce-i place.
Cat despre desenele exemplificate de tine, da, le-am urmarit. Au fost bune si atat, dar nu sa marcheze fundamental copilaria.
Iti spun sigur, si multi o sa-mi dea dreptate, ca desenele aste nici macar nu se apropie de cele clasice.
- Tom si Jerry
- Popeye Marinarul
- Mikey Mouse
- Looney Tunes

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru ryuu):

Da, anime-urile mi-au placut cel mai mult fiindca aveau un storyline.
Eu sunt ceva mai batran ca voi si am prins Cartoon Network in engleza. Primele desene pe care le-am vazut si cu care am crescut au fost Tom si Jerry, Batman, Superman, 2 stupid dogs, Cow and Chicken, Dexter's Lab, Johnny Bravo si bineinteles ''The Flintstones''. Anime-urile au venit in a II-a parte a copilariei, dupa ce am implinit 10 ani. Mi-a mai placut mult si zambetul lui Sharon (Minimax) sau Viata cu Luie (Fox Kids). A, si pe acasa TV dadeau un anime numit Pinochio care ulterior l-au dat si pe Fox Kids.

| ryuu a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Stai linistit, nu esti chiar asa de batran. Din ce am vazut la profilul tau, esti doar cu 2 luni mai batran ca mine. laughing Eu sunt in Ianuarie `91 laughing
Daa, "The Flintstones" sau "The Jetsons".
Dupa parerea mea desenele animate pentru generatia actuala cam lasa de dorit.
O zi buna!