| 88cosmi88 a întrebat:

Care este emisiunea voastra preferata? A mea e "In puii mei"

Răspuns Câştigător
| AlexandraPiti a răspuns:

,,In puii mei ''e tare rau mai ales atunci cand zice,, Nu'stiu de'astea''laughingrolling on the floor

10 răspunsuri:
| anutza97 a răspuns:

Tot in puii mei :P... daca nu te der dai si u un click http://fripta.com/u.php?user=anutza9711

| Dash a răspuns:

Romanii au talent.

| M a răspuns:

Da imi place si mie In Puii Mei mai ales Nu stiu d-astealaughing) sau Fernandolaughing sau Gogaie si Momaielaughing)) sau stai sa ma gandesc ce mai era basesculaughing). becalilaughing. Vanghelie.laughing)
dar imi place si DPT si Romanii au talent.
funda?batting eyelashes

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Cronica Carcotasilor \dancing laughing
Papa PuP

| Sperman a răspuns:

Nu ma uit la TV, am renuntat de mult timp la acest lucru. Mi-e scarba cand vad tot felul de ca*aturi la TV doar ca sa faca rating, aduc tot felul de panarame, mascote si idioti. N-am mai vazut de mult timp o emisiune din care sa inveti ceva. Uni sunt chiar platiti ca sa se faca de ras, fiindca romanu e prost si se uita. Mai dati si voi pe TVR1, TVR Cultural, etc... Cultivati-va dragi romani, fiindca asa tot la acelasi nivel o sa ramanem, dar din cate vad e din ce in ce mai rau in Rromanica.
Cat despre emisiunele de divertisment, gen "In puii mei" n-am nimic de comentat. Bendeac e cel mai tare, un actor ca si el mai rar.
Salut!

| frumusik96 a răspuns:

Si mie imi place super mult in puii mei dar si romanii au talent

| Daria a răspuns:

Romanii au talente singura emisiune romaneasca la care ma uit si care imi place.
Ma uit la It's a miracle with Roma Downey,Beyond chance, Toddlers and tiaras, Jon and Kate+8 si altele in genul.happy

| bangau91 a răspuns:

Un show pacatos cu Dan Capatos

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Romanii au talent confused

| Jessica a răspuns:

Mie imi plac urmatoarele emisiuni: Romanii au talent, Miss fata de la tara, Cireasa de pe tort si Te pui cu blondele. Doar la acestea ma uit si sunt preferatele mele!

Întrebări similare