Episodul 8, e prea tare!
-Zbor oriunde cu-a mea sfoara,pot sa cac in cap o ciuoara
-Dar cum vezi fara gauri in masca? Prin ultra zgomoteee! Adica ultra sunete... Daaa,o vad chiar si pe micataaa(ZBANGG!)
-Soy super,super ai, supra aya, todo es super donde es supermova.Lasaa,atingete singur. Aiii que super
Si multe alte replici.prea tare episodul, sincer la asta am ras cu mare pofta.ce sa zis.ES SUPER
Episodul 6 -Beznos
- Ce spanac am facut cu siguranta aia? Cee siguranta ma presule? Aia de la.Cu.reeent
-Foca, ce-i cu intunericu asta ca nu-mi vad nici sufletu? îi mai intuneric ca-n-trun cur de mâţ!
- De ce ai scoate siguranta? Pai am luat-o ca nu eram sigur! Practic m-am asigurat! Si.eram sigur
-Nu! E umbra sumbra, a taramului de dincoluooo! Din depozit? Din lumea celoor dreeepti! Din justitie? Din uteru' lu mata aia forjata! Din lumea spiriteluoor
-Foca, foca tu esti? Ha.Ti-ai tras un cearsaf pe p*** si crezi ca ma sperii maa? OBOSITULE! M-ai strigat? AAAAA.Hahaha Cum fugee
Si episodul 2-Licurici
Aici mi-au placut absolut toate replicile.Ce-ai maa? El nu-i copil ca tine?
Oricum sunt o multime de episoade care imi plac!:XNu pot spune ca am un preferat
Bv ma mediocrule, te-ai ales c-o funda
Aaaa.Ms mult! Am zis doar adevarul:X:X
Cica la el:X :X ce-ai ma? te-a luat dragostea?
Nu,,el".,,ea"
Sunt fataaa... poza e cu gemenii din trupa TH.Si eu fiind fata de obicei cu prietenele si cu fetele ne dam emoticoane gen. : :*:*:*, :X:X:X
Zi asa: トキオホテル da nume greu mai ai
Pai inseamna Tokio Hotel in japoneza:X
Si u asc? :d
Tokio Hotel?
Oare? da, tokio hotel
Da,normal ca ascult daca am poza aia la avut
U asc?
Epsidoul 16:moartea
cat am ras
,,imi pare rau...ce za zic? bugetu-i mic, n-avem bani de teleportari si d-astea!''
,, am o inima de copil...e acolo in spate!"
Inainte imi placea fiecare episod, unul mai bun ca altul...dar acum s-au cam dus de rapa!
Inainte...inainte q cat timp?
Ma refer la sezonul 1, dar de cand au luat vacanta si-au mai pierdut si din fani dar si din farmec. Ma rog, asta e parerea mea
Aaaaaaa.k
Da ai dreptate,unele episoade nu mai sunt asa super, si-au mai pierdut din farmec, dar oricum unele sunt cu adevarat comice
anonim_4396 întreabă: