Care este filmul tău favorit cu Joseph Gordon-Levitt?

Care este filmul tău favorit cu Joseph Gordon-Levitt?

În ultima vreme, Joseph Gordon-Levitt apare în atât de multe filme încât cu greu mai găseşti unul fără Gordon-Levitt. Acesta apărea pentru prima dată într-un film de lungmetraj în urmă cu 20 de ani. Se numea Beethoven şi interpreta un rol minor. În acelaşi an, juca alături de Brad Pitt într-un film regizat de Robert Redford, care se numea A River Runs Through It

În 1993, a revenit la seriale tv pentru ca în 1994 să reapară pe marile ecrane: alături de Patricia Arquette în comedia Holy Matrimony, alături de Christopher Lambert în filmul de acţiune The Road Killers şi alături de Danny Glover în comedia de familie Angels in the Outfield

Însă filmul care l-a făcut cu adevărat cunoscut este (500) Days of Summer din 2009. Iar după acesta, cariera lui Gordon-Levitt a cunoscut o ascensiune rapidă. Astfel, a apărut în G.I. Joe: The Rise of Cobra, Hesher, Inception, 50/50, The Dark Knight Rises, Premium Rush (care a avut premiera săprămâna trecută) şi Looper, care va apărea în cinematografe vineri, 5 octombrie. 

Dintre toate acestea, care este filmul tău favorit cu Joseph Gordon-Levitt?

(500) Days of Summer

Regia: Marc Webb

Alţi actori: Zooey Deschanel, Geoffrey Arend

Hesher

Regia: Spencer Susser

Alţi actori: Devin Brochu, Natalie Portman

cinemaMetru=53%

Inception

Regia: Christopher Nolan

Alţi actori: Leonardo DiCaprio, Ellen Page

cinemaMetru=83%

50/50

Regia: Jonathan Levine

Alţi actori: Seth Rogen, Anna Kendrick

The Dark Knight Rises

Regia: Christopher Nolan

Alţi actori: Christian Bale, Tom Hardy, Anne Hathaway

cinemaMetru=90%

Premium Rush

Regia: David Koepp

Alţi actori: Michael Shannon, Dania Ramirez

cinemaMetru=90%

Blogdecinema.ro

4 răspunsuri:
| M25M a răspuns:

50/50 si in serialul Third Rock from the Sun

| Diabolique a răspuns:

Mi-a plăcut în „The Dark Knight Rises" mai mult decât mi-aș fi imaginat. Nu am avut așteptări de la el în mod special, mai ales că a jucat alături de actorul meu preferat, care în mod normal îi eclipsează pe restul pentru mine. Totuși, am simțit că filmul pe care l-am așteptat ani de zile s-a mulat după personajul lui, captându-mi atenția.
Recent am început să-l urmăresc serios. Îl iubesc în sitcom-uri („3rd Rock from the Sun"), comedii romantice („10 Things I Hate About You", „(500) Days of Summer") sau drame („Manic", „50/50", „The Lookout", „Inception"). Încă n-am văzut „Looper", dar îl aștept cu nerăbdare.
Îmi place colaborarea cu Nolan, îmi place că seamănă cu Heath Ledger, îmi place să-l urmăresc în orice rol, îmi place totul la el.

| Holocaust a răspuns:

Heheh.Joseph Gordon-Levitt e unul dintre actorii mei preferaţi.Printre filmele în care a jucat, mi-a plăcut destul de mult Mysterious Skin, fiind şi primul în care l-am văzut jucând.
50/50,500 Days of Summer, Hesher...Astea deja nu mai intră în calcul...

| DakotaRoyse a răspuns:

Inception happy