| daydreamerbeliever a întrebat:

Care este filmul vostru preferat? (+argument)
cine ma convinge sa il vad primeste funda!:*

7 răspunsuri:
| mariacris98 a răspuns:

"Twilight" pentru ca este vorba despre un om care se indragosteste de un vampir si ajunge sa il iubeasca atat de mult incat nu suporta sa traiasca fara el. Este dispusa se se transforme in vampir doar ca sa fie impreuna cu el, iar el face tot posibilul pentru a o proteja, fiind dragostea vietii lui.

| mgtow a răspuns:

Terminator 2, are multa actiune mai ales e un cyborg care il protejeaza pe John Connor si altul care isi schimba personalitatea dorind sa il ucida pe copil. http://www.youtube.com/watch?v=oL1RE8JXaIw

| Skylerx a răspuns:

Quarantine 2, e un film de groaza perfect daca vrei sa il vezi impreuna cu prietenii, il am in laptop, daca vrei sa ti-l dau ia id meu: ralu_luv_me. E foarte tare, sunt mai multe persoane care vor sa mearga cu avionul undeva, un baiat are o presimtire (un vis, dormind) si nu mai merge cu avionul ca i s-a facut frica. Le-a zis si celorlalti ca o sa se intample asta (de obicei cand presimti ceva se va intampla) si peste cateva ore, cand avionul trebuia sa ajunga la destinatie el facuse accident, ma rog apoi cu inmormantarea persoanelor care au murit. Apoi, dupa 2-3 ani dupa ce s-a intamplat asta, in acelasi avion, era un gras care avea la el o cusca cu 'hamsteri' (care de fapt la sfarsit se dovedesc a fi soareci de laborator) si unul il musca de deget. I se face rau, ma rog o stare de inconstienta si dupa aia stewardesele il vad dormind si zic ca e mort. Ehh, s-a trezit avea o fata moama de groaza, ochii rosii si a turbat rau. A muscat-o pe o stewardesa de gura (totuna sange peste tot si apoi se transforma si ea la sfarsit in turbata)... Blah blah blah vezi tu daca te uiti la el. Aa si era un copil care la sfarsit numai el a supravietuit. Ambele stewardese au murit si toti ceilalti.

| Skylerx a răspuns:

App filmul tine cam 1-2 ore.

| vioreld a răspuns:

Bad teacher (profesoara rea); citeste pe google despre el si ai sa vezi toate argumentele necesare. Filmul este superb.
Iti mai recomand : Step Up 2, este la fel, un film de milioane

| emmaemmanuella a răspuns:

Mie mi-a placut foarte mult "A Walk To Remember" nu incerc sa te conving sa-l vezi dar daca vei avea vreodata chef si timp sa te uiti la el o sa-mi dai dreptate cand zic k e superb, si nu vreau sa-ti povestesc nimic despre el pentru ca atunci nu va mai avea nici un suspans sau farmec, cand o sa-l vezi tu...vizionare placuta

| anuta_9218 a răspuns (pentru emmaemmanuella):

Cred ca ai cea mai mare dreptate. vroiam s dau acelasi rasp la intrebare, filmul e pur si simplu bestial.