Nu spun numele acestui film pentru ca ai o poza cu el si ca din intrebarile tale iti place. Spun ca imi place filmul Titanic deoarece m-a impresionat si ca din toate filmele vizionate de mine Titanic mi-a dat lacrimi.Este un film frumos dar din pacate a fost si real.Pacat ca trebuia sa fie povestea lui Rose si Jack adevarat dar Jack sa nu moara.
Imi pare rau ca acest film superb a avut un final trist.
Au fost multe filme deosebit de impresionante, dar cel mai mult au fost A walk to remember, si The illusionist. Primul este despre dragoste, o dragoste care te face sa visezi, iar al doilea te tine in suspans pana la final cand insfarsit se dezvaluie ce s-a intamplat. Pupici!
Pai filmul Titanic Seriilele Haryy protter DISEABLE ME.si mulye altele de exemlu cand eram mai mica m vazut fimlmul wall-e si m- impresionat mesajul
Pai ar fi cateva care m-au impresionat titanic:X:X the curious case of benjamin button si iron will si mai sunt cateva dar cam astea in prim plan oo si twilight toate:X
Siguur TITANIC ` Pt. mine e cel mai superb film creat vreodata. Nj ce al putea sa-l intreaca...Momentul preferat pff. greu de zis, eu. s o pers f. romantica si imi e greu sa aleg. Insa mi. a placut faptul ca Rose la sfarsit ia luat numele lui Jack.
Insa fiecare cu ce. i place >