Cartea mea preferata este (pana acum) este cea de la goosebumps zambeste si mori dar mai sunt si alte volume(carti de groaza).
P.S:Nu le citi cand esti singur/a acasa
Si filmul preferat este:Echipa de catei
P.S: s-a dat pe disney channel
Film: The butterfly effect 1/ A clockwork Orange
Carte: Portretul lui Dorian Gray - Oscar Wilde
Eu am o saga cu filme favorite: terminator, terminator 2, terminator salvation, apoi robocop, robocop 2. Carte favorita nu am.
Momentan am un serial la care ma uit cufoarte multa placere si nu as omite nici un episod R.HOUSE.Imi place enor. Daca e sa zic doar un filmDar in general ador filmele comice.Cartea? Autor as putea zice:daca e sa zic numai unul Dosztoievszki.Vad ca esti tinerica pe vremea ta ma incintau Ciresarii nu as fi schimbat cu nimic altceva cartea respectiva.
Filmul preferat e The expendables supar filmul actiune cu ceva comedie.si cartea care m`a impresionat a fost,, Piciul,, nu mai stiu de cine e scrisa
Filmele mele preferate sunt Harry Potter (1, 2,3, 4,5,6,7)si cartea tot Harry Potter
Filme: lord of the rings(1 2 3) pirates of the caribean(1 2 3) harry potter(1 2 3 4 5 6 7) twilight(1 2 3 si o sa apara si 4) iar carti: seriile filmelor de mai sus; tara duncan(1 2 3 4 5 6 si o sa apara 7 si 8); in camion; in excavator; in nava(din trilogia nomilor); fergus crane; corby flood; huggo pepper; copila stea; din astea fantasy aventuri:X:X
Filmul.Anne of Green Gables, iar cartea...Dear Jhon, Fata de hartie, Nu plange sub clar de luna etc
Film; Interviu cu un vampir Serial:Supernatural si Anatomia lui Grey, Csi crime scene investigation Carte; Rosu si negru Cronicile vampirilor simi place si scriitor Octavian Paler
Filmul meu preferat este the walking dead si nu ma carti preferate pentru ca nu stau sa citesc.
M.madallina întreabă: