Filmul meu preferat este Cruel Intentions. Este dragoste/drama... uita-te la el si o sa-ti dai seama de ce imi place asa de mult desi sfarsitul e cam trist.
Filmul meu preferat este avatar, dc? pentru ca e singuru care l-am vazut (nu sunt un impatimit al filmelor, in schimb serialele
Filmul meu preferat. mm, greu de ales dar cred ca Pyaar impossible-romance
mai imi plac: Greta, The perfect man, Raise your voice, twilight, Remember me, the last song.
A walk to remember! E super romantic, drama.Deoarece joaca Shane West rolul principal
Mie imi plac foarte mult filmele cu animale si unul dintre cele mai amuzante este Beverly Hills Chihuahua din 2008 este clasat undeva la comedy, adventure.chiar am plans la el
Dance&Drama:Step up 3D, pentru ca e un film absolut magnific, pentru ca dupa ce iesi din sala de cinema, sau dupa ce il vezi, iti vine sa dansezi, si pentru ca are niste efecte 3D nemaivazute
You Got Served pentru ca imi plac filmele care implica dansul Si cred ac e la categoria dance
The Proposal, When In Rome si Ella Enchated. Toate sunt comedii romantice. Pur si simplu imi plac.
Snatch, comedie neagra... desi primele 2 dati am adormit la el... l-am fazut fara alea de16 ori
modigliani sau lock stok and smoking barells
Titanic, pentru ca imi plac genurile de filme romantice, si pentru ca plang intotdeauna la finalul lor :X:X
Sillent Hill. (horror) Este cel mai tare!
True blood (thriller) e serial dar il ador
anonim_4396 întreabă: