Titanic
Pur si simplu e filmul pe care l-as putea privi de 100 ori fara sa ma plictisesc.
Mi-a plăcut The Suicide Theory (2014) pentru relația care se dezvoltă,se conturează,între un tip care încearcă să se sinucidă,dar nu reușeste,deoarece,asa cum spune chiar el, poartă blestemul nemuririi și un criminal, angajat de acesta să-l omoare, sperând astfel, ca blestemul să fie rupt și să sfârșească în realitatea morții.Un film interesant, merită vizionat.
Limitless, 21, Now You See Me. Am mai multe, dar imi plac filmele astea pentru ca sunt geniale (parerea mea).
Buna, al meu este Prisoners ( 2013 ) deoarece imi plac filmele cand omul este pus in situatii critice si incearca tot posibilul sa refaca ce este stricat!
Salut
The Giver, te face sa vezi cum ar fi viata fara culori, iubire, frica, ura, bani, o utopie. Ti-l recomand!
Hachiko : A dog's story, este povestea unui caine care isi arata iubirea fata de stapan intr-un mod surprinzator, te emotioneaza pana la lacrimi. Ador filmul
Intrebarea de fapt e..."care e singurul film pe care l-ati vazut in viata voastra?"
The letter writher - pentru că este pentru mine ca o încurajare și e despre talentul unic al fiecărui om
anonim_4396 întreabă:
Williama întreabă: