Buna!
Ca sa aleg din ce ai zis tu preferata mea este Eclipse :este cea mai super si foarte romantica dar exista si multa actiune lupta dintre Cullen's si Nou-nascuti mi-a placut cel mai mult!
Dar eu am citit toate cartile iar preferata mea este de fapt Breaking down este cea mai tare parte posibila,iar Bella ca vampir este chiar misto,mai ales talentul ala super care a lasat-o cu gura cascata pe Jane .Si fetita,Renesmee, este un personaj interesant care are un talent si ea dar talentul ei nu este chiar genul meu,ea cand atinge pe cineva poate sa ii arate ce gandeste,nu mi se pare ceva interesant dar oricum faptul ca Jacob este indragostit de ea este chiar dragut, ce pot sa spun, partea a patra m-a impresionat cel mai tare!
Amurg-cand edward o salveaza pe bella de tipii aia care aveau de gand sa-i faca rau.Romantica-toate partile cand ei sunt impreuna
Luna Noua-nu stiu tot filmul imi place
Eclipse-cand bella sare in bratele lui edward atunci cand el vrea sa se omoare
Pai cel mai mult imi place The Twilight Saga : Amurg adica prima parte insa imi plac si celelalte aproape la fel de mult si cea mai romantica va fi ultima parte
Mie cel mai mult imi place prima "Twilight Saga Amurg" (din ce a a aparut pana acum), dar cea mai romantica mi se pare (tot din ce a aparut pana acum) "Twilight Saga Eclipse" atunci cand Edward ii da inelul Bellei si noapte petrecuta de ei singuri in casa. Deabea astept sa apara "Twilight Saga Breaking Dawn" pentru ca acel film, dupa mine, o sa fie cel mai romantic dintre toate si o sa imi placa cel mai mult.