| AndreeeexD a întrebat:

Care este personajul copiilariei voatra? ( ma gandesc ca veti spune de pe jetix a fost canalul meu preferat )

17 răspunsuri:
| mariacris98 a răspuns:

Pai ar fi Naruto ("Naruto"), Clover, Sam si Alex ("Spioanele"), Andy ("Ce-i cu Andy?"). Pacat ca nu se mai difuzeaza acestea, dar se difuzeaza "desenele" acelea prostesti de pe "Disney Channel".

| Diabolique a răspuns:

Ce întrebare drăguță.
Mi-a plăcut foarte mult de Louie („Viața cu Louie"), Jessie („Copiii de la 402") și Andy („Ce-i cu Andy?"). Foarte frumoase desenele generației noastre, nu se compară cu ce se difuzează acum.
Numai bine!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Diabolique):

Mihaela (copilaria); Pink Panther(adolescenta) si Beavis and Butthead plus South Park (restul timpului).

| JamilaGizeh a răspuns:

Totally Spies laughing

| Loveyourself a răspuns:

H2O rikki:d

| Holocaust a răspuns:

Nici măcar nu mai ştiu ce desene erau pe Jetix...
Mie personal, mi-a plăcut Yami Yugi, din Yu-Gi-Oh! Era epic, frate.Made my fuc'kin' childhood.
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/13022790.jpg

| NemNUZ a răspuns:

Personajuuuuulllll meeeuuuu eeeeee unul nu stiu daca il stii happy ii se spunea Jeryy si unu mare si blanos TOO^_^OM

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Hmm.imi placeau mai multe.
hong kong phooey (din dsenul animat cu acelasi nume)
louie (din viata cu louie)
patrick (din spongebob square pants)
arthur kennet van der wall (copiii de la 402)
luke (din jim button)
eak (pisoiul eak)
maurizio (din serialul animat wunschpunsch)

| Dan1989P a răspuns:

Buna! Cu siguranta Scooby-Doo! Si Jessie, Nancy ( Copii de la 402 ), Louie ( Viata cu Louie ), Tom ( Tom si Jerry ), George Jetson ( Familia Jetson ). Mi-ai adus aminte de tineretile mele laughing!

| 7Mary7 a răspuns:

Spioanele!

| RăspundLiniștit a răspuns:

Johnny Bravo

| didi2802 a răspuns:

Hmm, mai multe .....Andy(Ce-i cu Andy), Louie (Viata cu Louie); Alex, Sam si Clover(Spioanele) si multe altele...happy

| AlexTroll a răspuns:

Personajul meu preferat al copilariei era andy(din "ce-i cu andy?") si copii de la 402

| mister1234 a răspuns:

Viata cu Louie cele mai tari desenelaughing

| Alyn4U a răspuns:

Testoasele Ninja mi-a placut cel mai mult si Sasuke din serialul Naruto!

| Mirunalalala a răspuns:

Tweety

| andreutzha21 a răspuns:

Spioanele

Întrebări similare