| JustMeAndy a întrebat:

Care este personajul vostru preferat din Naruto/Naruto Shippuuden?

Răspuns Câştigător
| Stunt3r a răspuns:

Pai vad ca naruto evolueaza foarte mult dar sasuke este foarte puternic mai ales acum ca are ochii lui Itachi. Insa cred ca dupa ce invata naruto sa foloseasca modul bestie cum trebuie il va putea invinge si pe sasuke care foloseste Susano'o.
Dupa mine cel mai tare este Naruto! happy dar preferatul meu tot sasuke ramane! xD

Auzi daca vrei sa vorbim de naruto da-mi add la: im.stunt3r@yahoo.com

Funda?

11 răspunsuri:
| saku970 a răspuns:

Buna!
Personajul meu preferat este Itachi, chiar daca a fost ucis.Doamne cat am putut sa plang cand a murit crying.Dar am auzit ca in manga este reinviat happy.

| Lovepets a răspuns:

Sakura,Temari

| LenaleMinato a răspuns:

Pai,naruto si itachi big grin

| justme97 a răspuns:

Pai cand ma uitam eu la naruto si de abia asteptam sa inceapa un episod nou imi placea intr un fel neji prin felul lui de a fi
big grin

| PikaRawrr a răspuns:

Sakuraaaaa...dar ma uit mai mult la drame coreene^^

| Casa a răspuns:

Naruto, este personajul meu favorit apoi e Kakashi

| kalibra21 a răspuns:

Itachi Uchiha fara indoiala.Un frate care desi a primit ordine sa asasineze tot clanul si-a crutat fratiorul mai mic doar pentru faptul ca tinea asa de mult la el...tot astept sa apara episoadele mai repede sa vad ce se intampla in continuare.

| kalibra21 a răspuns:

Itachi Uchiha fara indoiala.Este personajul care mi-a placut cel mai mult, cel care si-a crutat fratele mai mic cand de fapt trebuia sa ii asasineze pe toti din clanul sau, Sasuke era tot ce conta pentru el. Abia astept sa mai apara episoade.Salut!

| robben a răspuns:

Personajul meu preferat din naruto shippuden este Gaara

| RaluGabor a răspuns:

Sasuke, Naruto si Itachi

| BlackVeilBrides_2843 a răspuns:

Pentru mine este naruto deoarece este personajul principal si pentru ca a evoluat foarte mult si nu renunta la prietenie si mereu se tine de cuvant happy

Întrebări similare