Salut!
Personajul masculin: Damon Salvatore
Personajul feminin: Elena Gilbert/Katherine Pierce
LUMEEE! Ati citit toate cele 5 carti aparute sau doar pana la Reuniunea! Nu mai dezinformati populatia! In cartea a 5-a deja se apropie de Damon, iar la descrierea de la cartea a 6-a scrie ca Elena isi pune intrebarea,, Cu ce frate Salvatore ar trebui sa fiu"? Asa ca exista o sansa cititi toate cartile si apoi vorbiti! In serial e cam ambigua treaba... sper ca va fi Delena si Stefrine! Funda?
Personajul masculin preferat este: Damon, iar cel feminin Elena. In carte Elena va ramane cu Stefan si cred ca si in serial, oricum se potrivesc; x
Masculinemon
Feminin:Katerine(chiar daca e malefica mie imi place foarte mult)
Sunt destul de sigur\a ca va ramane cu Stefan pentru ca asa este normal!
Un An Nou Fericit!
1. Damon
2. Katherine (imi place stilul, privirea absolut tot). dar si Caroline. Dar Personajul pozitiv Elena
3. Elena v-a ramine cu Stephan, la sigur. chiar daca imi place de Damon dar...
Personajul meu preferat masculin este: Damon (este asa hot am 2 postere cu el pe usa mea de la intrare il ador!)
Feminin: Katherine (filmul a devenit mult mai interesant de cand a aparut personajul ei)
Elena va ramane cu Stefan pentru ca filmul sa aiba un final fericit. Ei chiar se potrivesc.
Eu mi-as dori ca si Damon sa ramana cu Katherine. Ar face un cuplu mortal!
pup si un an nou fericit!
Personajul preferat masculin: Damon Salvatore
Personajul preferat feminin: Elena Gilbert
Eu sper ca Elena sa ramana cu Stefan.
Damon Normaal Si feminin Katherine... Sincer cred ca o sa ramana cu Stefan dar nu ar fi o idee rea cuplul Elena Damon
alexralu34 întreabă:
Kooo întreabă:
MaryaLovGD întreabă:
Vicky_1658 întreabă: