| euu_4138 a întrebat:

Care este serialul vostru favorit de pe disney channel? Al meu este Nini(il ador). daca va uitati la el. puteti sa imi spuneti cum ati vrea sa se termine? Eu vreau ca Nini sa ramana cu Thomas, Vicky sa ramana cu Sebastian...si tot asa. dar daca s-ar intampla asa sar termina prea repede si nu vreaulaughinglaughing

Răspuns Câştigător
| RebbeSKhon a răspuns:

Si al meu! Deci din toate serialele Nini e preferatul meu! Te roog da-mi pamblica.

eu am vazut ultimul episod din Nini. Daca vrei sa ti-l povestesc, trimite-mi ul mesaj. dar da-mi pamblica la poveste te rog. da-mi mesaj dada vrei sa iti spun ultimul episod din Nini. Astept mesaj.

5 răspunsuri:
| TheLastDancer15 a răspuns:

Hmm, pai... cum as vrea eu sa fie.
Deci:
as vrea ca Nini sa fie cu ambasatorul, Selina cu Sissi sa se iubeasca si sa traiasca la ambasada, dar Selina sa nu se mai complice cu ambasadorul, si sa descopere adevarata Nini [sufletul ei bun] si sa o accepte asa cum e. Chow sa fie cu Tony, pentru ca el e un dulce si o merita[si invers] impreuna la ambasada. Martin cu Lola. Sophie cu Juan. Vicky cu Sebastian. Majordomul cu Lupe. Fratele lui Juan cu Carmen. Victor singur. Iar Nicolas sa dispara permanent, adica sa se presupuna ca si-a gasit alt loc de munca mai bine platit undeva foarte departe de acolo big grin. da! cam asa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Preferatele mele sunt cele originale Dsney XD (Aaron Stone, Zeke si Luther, Sunt in formatie)

| KikiRiki98 a răspuns:

Si eu il ador:X:X si eu as vrea sa se termine ca Nini sa fie cu Thomas impreuna, iar eu nu cred ca Nini si Victor se potrivesc si cum zici tu, Vicky si Sebastian sa ramana impreuna si Martin sa fie cu Lola(as vrea eu) si da nici eu nu vrea sa se termine repedelaughingcrying
Funda? puppy dog eyes te rogbig grinbig grin

| euu_4138 explică:

Imi e greu sa aleg cui sa ii dau funda...dar eu nu vreau sa stiu ultimul episod pentru ca nu ar mai fii o surpriza.happylaughing

| 00Didi00 a răspuns:

Serialul preferat de pe Disnay Channel Este Nini.Eu as vrea ca Nini sa fie cu Tomas,Vicky cu Sebastian,Lola cu Martin,Sofia cu Juan, Nini sa spuna ca ea este Nicolas, iar Celina si Victor sa plece departe pentru ca ei ma enerveaza.