Serialul meu favorit,sincer nu stiu,nu prea ma uit la seriale, ce mai prind, dar nu am unul favorit.
Actor: Jensen Ackles
Actrita: Jennifer Aniston
Culoarea Fericirii (Sapna babul kaa...bidaai) pe NationalTV...
si logicc imi plac actorii de acolo dar in special imi place de Sara Khan(Sadhna)
Serialul meu preferat este The Vampire Diaries iar actorul meu preferat este Ian Somerhalder (Damon in serial) iar actrita mea preferata este Nina Dobrev (Elena/Katrina in serial).
Am multe seriale preferate dintr care iti voi spune 2...in primul rand imi place cel mai mult "LOST" actor preferat: josh holloway, si actrita: evangeline lilly si cel de-al doilea serial : "the vampire diaries" actori preferati: paul wesley si ian somerhalder si actrita : nina dobrev
:X:X:X:X amandoua imi plac mult; pup:*
Culoarea fericirii de pe national tv.O ador pe actrita Natasha Rana, cea care o interpreteaza pe ambika
Serialul meu e preferat e "Dr.House M.D" si bine inteles Hugh Laurie actorul preferat care este de asemenea protagonistul
Dragoste dulce-amara de pe National Tv.Actorii mei preferati sunt,desigur,personajele principale: Akshara pentru ca joaca bine si e draguta, iar Naitik pentru ca este frumos si spune lucrurile direct in fata(in film).Si imi mai plac si alte filme turcesti, dar doar asta e preferatul meu.
Mie cel mai mult imi place serialul care tocmai s-a terminat:
„Legendele Palatului: Concubina Regelui„ pe TVR1
Iar actorul care îmi place cel mai mult din el este: regele sukjong
Ji Jin Her
Fundă?
SKINS, iar actorul preferat...hm... Mitch Hewer (Maxxie in sez 1 si 2) si Kaya Scodelario (Effy sez 3 si 4)
InLove întreabă: