Care film Twilight ţi-a plăcut mai mult?

Care film Twilight ţi-a plăcut mai mult?

În acest weekend are loc premiera ultimei părţi a seriei Twilight Saga, începută în urmă cu patru ani. Din 2008 şi până în prezent au apărut patru filme Twilight, iar vineri se lansează şi al cincilea. Aşadar, care dintre cele patru lansate până acum este favoritul tău. Ţi-ar plăcea ca această serie să continue?

În 2008, apărea primul film, care se intitula, simplu, Twilight

Un an mai târziu, Bella, Edward şi Jacob reveneau pe ecrane în The Twilight Saga: New Moon.

În 2010, The Twilight Saga: Eclipse (cinemaMetru=58%) îşi făcea apariţia.

Iar anul trecut, era lansat The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (cinemaMetru=21%), prima parte a ultimei părţi a poveştii.

BlogDeCinema.ro

83 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciunul.

| MentalHolocaust a răspuns:

The Twilight Saga: Breakin Dawn - Part 1 a fost genial si de-a bea astept sa vad si part 2 big grin

| 7 a răspuns:

Twilight- Amurg pentru ca doar pe asta l-am vazut si cred ca o sa trec la ultima parte, Breaking Dawn.hee hee

| iubesteOrezul a răspuns:

The Twilight Saga : New Moon. ( 2 ). Partea cu Volturi m-a impresionat.

| cooldreams a răspuns:

Nici unul. urasc twilight

| Madallina3 a răspuns:

Toate sunt superrr.

Răspuns utilizator avertizat
| Sellenne a răspuns:

Ador filmele Twilight Saga, nu ma pot hotara pe care sa il aleg.Desigur mi-as dori foarte mult sa continue aceasta minunata serie de filme.

| s4b1 a răspuns:

Toate, as vrea sa nu fie ultima partesad

| iuubiibiilaa a răspuns:

Toate.big grin..si ultimul cred ca o sa fie cel mai cellaughing.:p

Răspuns utilizator avertizat
| positivity a răspuns:

A apărut astăzi în orașul meu la cinema şi The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2. L-am văzut şi pot spune că, m-a dezamăgit puțin, deoarece voiam mai multă acțiune, dar este un film foarte bun.
Mi-a plăcut foarte mult prima parte, Twillight, fiind la prima sa apariție, ne-a cucerit pe toţi cu povestea sa de dragoste, dintre o muritoare şi un vampir.
Nu are cum să nu-ţi placă acest film. Dacă ai tu gusturi diferite, şi nu îţi place, asta e altceva.

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Nu pot alege un preferat, toate mi-au placut foarte mult si dabea astept sa vad ultima parte a filmului.Desi imi pare ru ca este sfarsitul, mi-as dori ca aceasta serie sa mai continue deoarece nu ma pot satura de filmele twilight.
O seara buna!

| Lilli a răspuns:

Toate.puppy dog eyes

| Fuji15 a răspuns:

The Twilight Saga: Eclipse a fost superhappy.

| Kerli a răspuns:

Niciunul

| CautNume a răspuns:

Niciunul.

| Madyscumpasirea a răspuns:

Toate au fost misto!

| PapusicaPapusica a răspuns:

Toate sunt super!

| Andruta12 a răspuns:

Imi plac filmele cu Twilight dar cel mai mult mi-a placut The Twilight Saga:Eclipse adica a fost printre primele si a fost destul de grozav

| xXdoareuXx a răspuns:

Mie una mi-au placut toate dar cel si cel mai mult mi-a placut The Twilight-Breaking Dawn-Part 2.

| XtrimeAnonymouse a răspuns:

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

| Narcis1212 a răspuns:

Twilight Breaking Dawn part. 1 si 2

| Elena_Lavinia_1997 a răspuns:

The Twilight Saga: Breakin Dawn - Part 1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate au fost foarte interesante.Mi-au placut la nebunie.Nu pot sa aleg.

| LOVE22 a răspuns:

Toate!

| Zemostianu_George_1980 a răspuns:

Nu m-am uitatsad

| Nykool_Nicoleta_1997 a răspuns:

Toate.big grin

| BlueIvy a răspuns:

Twilight - 2008