În acest weekend are loc premiera ultimei părţi a seriei Twilight Saga, începută în urmă cu patru ani. Din 2008 şi până în prezent au apărut patru filme Twilight, iar vineri se lansează şi al cincilea. Aşadar, care dintre cele patru lansate până acum este favoritul tău. Ţi-ar plăcea ca această serie să continue?
În 2008, apărea primul film, care se intitula, simplu, Twilight.
Un an mai târziu, Bella, Edward şi Jacob reveneau pe ecrane în The Twilight Saga: New Moon.
În 2010, The Twilight Saga: Eclipse (cinemaMetru=58%) îşi făcea apariţia.
Iar anul trecut, era lansat The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (cinemaMetru=21%), prima parte a ultimei părţi a poveştii.
Twilight.
The Twilight Saga: New Moon.
The Twilight Saga: Eclipse
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
Mi-ar placea extrem de mult ca seria sa continuie.Eu sunt fan Twilight Saga si am vazut toate partile. Ultima parte m-a emotionat foarte tare.Mi-a placut suspansul si povestea de dragoste dintrre cei doi (Edward si Bella) desi o ador pe Alice si pe jACOB
Ultima parte a fost cam trasa de par, prima parte mi-a placut extrem de mult, nu prea a fost bagat in seama pustoaica, ma asteptam sa o vad cum creste, sa vad ce puteri are, si nu prea voiam sa fie ultima parte
Mi-a placut foarte mult "luna noua". oricum, am auzit ca scriitoarea lucreaza la a cincea carte, care este de fapt prima carte, dar din perspectiva lui edward. asadar, saga amurg continua, spre bucuria fanilor.
Partea mea preferata din seria filmelor Twilight este Breakin Dawn - Part 2
winchesters întreabă: